Viitoarea Strategie De Pariuri

0
92

Viitoarea Strategie De PariuriUn pariu pe un eveniment care nu se va întâmpla până când viitorul îndepărtat este numit un “pariu viitor”. Care echipă va câștiga Super Bowl, Stanley Cup, World Series, National Title etc, sunt exemple mari de acest lucru, în timp ce care echipa câștigă divizia, care va câștiga Cy Young, și care NFL antrenor principal va fi concediat în continuare sunt alte exemple. În acest articol, voi acoperi unele sfaturi și strategii pentru pariuri futures folosind NFL pentru exemple.

Line Shopping este critică în pariuri sportive

Primul lucru pe care trebuie să înțelegeți despre pariuri Sport365 viitoare este că cotele variază foarte mult de la site-ul la site-ul. Pentru a ilustra acest lucru, aici este un instantaneu de cote de 25 noiembrie 2010 pe trei echipe diferite câștigătoare Super Bowl:

Redskins: 100/1 at Sportsbook| 125/1 at Bovada | 350/1 at 5Dimes
Packers: 7/1 at 5Dimes | 7/1 at Bovada | 10/1 at Sportsbook
Bears: 20/1 at Sportsbook, 28/1 at 5Dimes | 30/1 at Bovada

Observați că pentru a obține cele mai bune cote pe fiecare dintre aceste echipe, vom avea nevoie pentru a utiliza trei site-uri diferite. Acest lucru nu este un exemplu ales cires; acesta este un eveniment regulat și motivul pentru care este important să Linie magazin folosind mai multe site-uri de pariuri atunci când contracte futures de pariuri.

Pariuri viitoare este o piață de agrement betters

Pariuri viitoare este o piață de agrement bettersCele mai multe pariuri viitoare sunt făcute de fani de sport interesați în suport echipa lor favorit sau jucător pe parcursul sezonului. Jucătorii profesioniști evită această opțiune de pariere din cauza sucului masiv construit în linii. Acum, nu confunda motivul aici; multe case de pariuri ar iubi nimic mai mult decât să concureze pe viitor.

Provocarea este că, cu 32 de opțiuni diferite pe care echipa va câștiga Super Bowl, este aproape imposibil pentru bookmaker pentru a echilibra acțiunea. Orice Cenusareasa condusa de underdogs preseason este suficient pentru a da un bookmaker un ulcer, și una dintre aceste echipe care câștigă campionatul este suficient pentru a pune o adâncitură majoră, dacă nu șterge, cea mai mare parte a profiturilor sezonului. În timp ce aceste rulări sunt rare, și case de pariuri fac profit bine pe viitor, ei încă mai trebuie să se protejeze. Case de pariuri Las Vegas adauga 40-70% suc la piețele lor viitoare pentru a se proteja.

În timp ce juice este încă mare la multe site-uri de pariuri, o mână de site-uri de pariuri funcționează acum pe marje riscante. Acesta este un concept nou, și abia recent a sosit ocazia ca pariurile viitoare să fie de fapt +EV. Lider site-ul de departe pentru Super Bowl și alte campionat piețe este 5Dimes.ue. 5Dimes operează cu aproximativ jumătate marja de cei mai apropiați rivali cu un teoretice dețin în jur de 11%. Concurenții lor cei mai apropiați sunt www.Bovada.lv, cu o așteptare de 21%, și TheGreek.com, similar. Alte câteva site-uri care nu concurează la fel de bine ca juice, dar sunt bune pentru viitor linie de cumpărături este Intertops. Un studiu recent privind obținerea celor mai bune cote Super Bowl câștigător cu shopping linie limitată a arătat următoarele combinații ca cele mai profitabile:

Un singur Site: doar 5dime oferă pariorilor 74% șanse de a obține cele mai bune cote viitoare.
Două Site Combo: 5Dimes + Sportsbook, 91% șanse de a găsi cele mai bune cote.
Trei Site Combo: 5Dimes + Sportsbook + Bovada, 93,7% chance.

Înscrieți-vă la 5Dimes.eu și

Înscrieți-vă la 5Dimes.eu și Făcând propriile noastre cercetări folosind doar Super Bowl viitoare cote pe 25 noiembrie 2010, am cumpărat toate cele 31 de echipe care încă mai au o șansă de a câștiga Super Bowl la patru site-uri: 5dime, Sportsbook, Bovada și TheGreek. Am luat cele mai bune cote pe fiecare echipă, le-a pus într-o foaie de raspandire și a făcut unele calcule. Cum sa dovedit atunci când utilizați aceste patru site-uri combinate este că un parior de sport ar putea paria fiecare echipă echilibrat în mod corespunzător și se așteaptă doar 6,45% pierdere. Acest lucru înseamnă că, datorită internetului, atunci când shopping linie este utilizat cotele în pariuri viitoare sunt mult mai bine decât oricând înainte. Făcând matematica la Las Vegas Sportsbooks, mi-ar imagina cifra vine între 30-45%, deși că este o presupunere educat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here