Maurizio Sarri admite că va trebui să câștige în fața suporterilor sceptici Juventus

0
212

Maurizio Sarri admite că va trebui să câștige în fața suporterilor sceptici JuventusMaurizio Sarri a acceptat la dezvelirea sa ca manager Juventus că va trebui să câștige peste unii dintre fanii noului său club din cauza asocierii sale cu rivalii lor din Serie A Napoli.

“Sosesc cu scepticism, așa cum am făcut cu toate celelalte cluburi ale mele”, a declarat italianul, care a semnat un contract pe trei ani la Torino, după ce a părăsit Chelsea săptămâna aceasta. “Înțeleg acest lucru, dar știu un singur mod de a schimba acest lucru, și anume de a câștiga și convinge în timp ce ne distrăm și obținem rezultate. Timp de trei ani [la Napoli] m-aș trezi și m-aș gândi cum să-l înving pe Juventus, pentru că erau o echipă câștigătoare. Am dat 110%, dar tot n-am reușit. Voi da acum totul pentru acest club.”

Sarri se alătură Campionilor italieni după un singur sezon la comanda lui Chelsea, în ciuda semnării unui contract pe trei ani în vestul Londrei vara trecută. “Premier League a fost o experiență extraordinară, dar în ultima jumătate [a sezonului], am simțit nevoia profesională și personală de a mă întoarce în Italia”, a declarat Sarri, care va fi acum mai aproape de părinții săi în vârstă. “Simt că i-am respectat pe toți și am dat tot ce am putut.”

Adresându-se criticilor cu care s-a confruntat în timpul său petrecut în Anglia, el a spus: “lumea presei engleze este bine cunoscută tuturor: există ziare grozave și, de asemenea, unele tabloide. Asta te întărește mult. Ceea ce am fost un pic dezamăgit de a fost faptul că aici, în Italia, ceea ce [English] tabloide a scris a fost în principal raportat. Dar toate criticile și atacurile, presiunea – te va întări.”Maurizio Sarri admite că va trebui să câștige în fața suporterilor sceptici Juventus

Sarri părea neînfricat de perspectiva de a construi pe lucrările lui Massimiliano Allegri, care a condus clubul la cinci titluri consecutive – o cursă care se întinde la opt cu totul. “Nu am văzut niciodată atât de multă determinare din partea unui club pentru a angaja un antrenor”, a afirmat el. “Au avut o atitudine grozavă care m-a convins, erau sentimente foarte puternice. Mă aștept să mă trezesc în fiecare dimineață studiind cum să câștig jocuri. Câștigarea continuă este întotdeauna greu și Juventus au obligația de a câștiga întotdeauna. Aceasta este realizarea încoronată a unei cariere lungi.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here