Lucky Six picks-online virtual loteries betting

0
46

Pentru fanii de 6 din 49 atrage operat de loterie din România, operatorii online din România vin cu un concept de joc similar, care le va oferi posibilitatea de a plasa pariuri online pe numere atrage. Este, desigur, sunteți norocos joc on-line și jucătorii români se pot bucura de diferite versiuni ale acestui joc extrem de popular la diferite case de pariuri. Dacă doriți să experimentați Loto suspans trage în mediul virtual și cu o frecvență mult mai mare, pariați pe loterii virtuale cu Norocos șase. Vom descrie în continuare regulile celor șase norocoși, precum și principalele tipuri de jocuri pe care le veți găsi la casele de pariuri online legale din România.

Lucky Six Rules

Lucky Six poate fi descris ca un pariu pe numere la Cote Fixe, prin atrage virtuale, care sunt jucate simultan pentru toți jucătorii și pot fi jucate atât online, cât și în agențiile teritoriale ale case de pariuri din țară. Una dintre casele de pariuri care oferă Lucky Six, Superbet, oferă atrage de la 5 la 5 minute, 24 de ore pe zi.

Un bilet poate paria un maxim de 10 numere și un minim de 6, pe care îl alegeți din numărul total disponibil, de la 1 la 48. Pentru ca un pariu să câștige, trebuie să aveți cel puțin 6 numere trase pe un bilet și mai repede numerele câștigătoare sunt trase, cu atât mai mare victoria ta.

Pariuri disponibile pe Lucky Six

Pariul principal disponibil pentru Lucky Six este pariul simplu, care încearcă să ghicească cel puțin 6 numere trase. Pentru a face acest lucru, puteți plasa un singur pariu sau combina mai multe pariuri pentru a crește șansele de câștig. Desigur, mai multe pariuri plasate, chiar dacă veți câștiga, profitul va fi mai mic.

Există un S de pariuri laterale pe tine sunt noroc legate de diferite momente de tragere. De exemplu, Lucky Six Casa Pariurilor, Casa pariază pe culoarea primei mingi, primul număr este impar sau chiar, dacă primele 5 numere, vor fi mai multe numere impare sau chiar, sau dacă suma primelor 5 numere va fi mai mare sau mai mică decât un număr dat.

În cazul în care puteți juca în mod legal Lucky Six în România?

Marea majoritate a agenților de pariuri care operează legal în România oferă acest joc. Puteți alege între Lucky Six, SuperBet, NetBet sau Fortuna.

NetBet a fost primul agent de pariuri licențiat din România care a oferit Lucky șase pariuri virtuale, în timp ce la SuperBet aceste pariuri existau în agenții cu mult timp înainte ca piața de pariuri online să devină atât de populară. Acum Puteți urmări cu ușurință de noroc șase casa de pariuri rezultate pentru a face un profit.

Indiferent unde alegeți să jucați acest joc, dacă sunteți interesat de noroc șase rezultate sau combinații câștigătoare, asigurați-vă că pentru a obține cele mai bune bonusuri pe care le oferă case de pariuri. Dacă vă întrebați unde să găsiți aceste bonusuri, nu vă faceți griji, vă vom prezenta întreaga ofertă disponibilă pe piața de pariuri online din România.

Lucky Six parking strategies and systems

Lucky Six parking strategies and systems

Pentru a avea cea mai bună șansă de a câștiga, am pregătit șase ponturi norocoase pe care le puteți aplica data viitoare când jucați acest joc. Dacă joci Lucky Six House of bets, sfaturi și indicii pe care le obține pot fi aplicate la nivel general. De asemenea, este important să înțelegem de la început că acestea sunt jocuri de noroc virtuale și că nu există nici o formulă magică care vă va oferi câștiguri garantate.

Joaca o culoare

Fie că joci Lucky x la SuperBet sau Lucky Six House of bets, o strategie de o singură culoare poate fi aplicată oriunde. Bilele sunt, de cele mai multe ori, împărțite în șapte culori distincte, astfel încât o strategie ar fi să se joace pe bile de aceeași culoare. În plus, o strategie este de a juca pe culoarea care a fost cel mai puțin prezent în tragerea la sorți anterioare.

Statistici De Verificare

Fiecare șase Lucky draw este salvat de către bookmaker în cazul în care joci și veți avea acces la o istorie remiză completă. De aici puteți extrage cu ușurință statistici care pot oferi o privire de ansamblu a culorilor și siruri de caractere ale numerelor câștigătoare. Desigur, nu este obligatoriu ca aceste rezultate să fie repetate, dar, indiferent ce numere ies la Lucky Six, este mai bine decât doar pariuri aleatorii sau ziua ta de naștere.

Promoții și bonusuri pentru cei șase norocoși

Promoții și bonusuri pentru cei șase norocoși

Așa cum am promis mai sus, ne întoarcem cu cele mai bune oferte pe care le puteți accesa pentru a juca Lucky Six. În timp ce agenții de pariuri nu vor oferi un bonus special pentru acest joc, marea lor majoritate vă va permite să utilizați orice bonus, chiar și cel binevenit, pentru a juca Lucky Six.

300 ea Cashback La Fortuna

Fortuna vă oferă șansa de a beneficia de un cashback de 300 LEI pentru primul pariu plasat. Dacă pariați pe Lucky Six și rezultatul tragerii la sorți nu este ceea ce vă așteptați, veți primi pariul înapoi.

500 RON pentru Lucky Six din NetBet

NetBet oferă 500 RON tuturor jucătorilor noi care doresc să joace Lucky Six online, Net Six-versiunea personalizată a NetBet sau Lucky X-versiunea cu 48 numere atrage. Ca și în oferta de noroc, bonusul este acordat în cazul în care pariul este fără succes. Profitați de Codul Bonus Netbet atunci când vă înregistrați și veți primi cea mai bună ofertă de bun venit.

SHARE
Previous articlePariuri CS: GO
Next articleAvizele Efbet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here