Dani Alves să părăsească PSG, dar apărător nu a dezvăluit planuri de viitor

0
258

Dani Alves să părăsească PSG, dar apărător nu a dezvăluit planuri de viitorDani Alves a anunțat că pleacă din Paris Saint-Germain, deși copilul de 36 de ani nu și-a dezvăluit planurile de viitor.

Alves a făcut anunțul pe contul său Instagram ore după notarea și captarea Braziliei la o victorie 5-0 peste Peru în Copa América.

După vrăji cu Sevilla, Barcelona și Juventus, Alves s-a alăturat PSG în vara anului 2017 și a ajutat clubul să câștige două titluri de Ligue 1 și o dublă cupă în 2018. 

Alături de o imagine a sa cu argintăria pe care a câștigat-o cu PSG, Alves a scris: “astăzi închei un alt ciclu în viața mea, un ciclu de victorie, învățare și experiențe. “Aș dori să mulțumesc familiei PSG pentru oportunitatea de a construi împreună o pagină în istoria acestui club. Aș dori să mulțumesc întregului personal pentru afecțiunea, respectul și complicitatea lor din prima zi… ai face acest club un pic mai special. “Au fost doi ani de reziliență și reinventare continuă pentru a-mi îndeplini misiunea, dar în viață totul are un început, un mijloc și un sfârșit și acum a venit timpul să punem acest ultim punct aici. 

“Îmi cer scuze dacă, la un moment dat, nu am fost la înălțime, îmi cer scuze dacă la un moment dat am făcut o greșeală, am încercat să dau tot ce am putut. Mulțumită tuturor companionilor pentru momentele trăite, râsetele împreună, plictiseala prin care m-au făcut să trec spiritele tale leneșe. Dani Alves să părăsească PSG, dar apărător nu a dezvăluit planuri de viitor

“Dacă-ți mai aduci aminte de mine, fie ca pe o NEBUNIE de fiecare zi, cu un zambet frumos pe fata ta, cu o energie pură de suflet, ca un muncitor profesionist și dedicat goluri … ca cineva care a vrut doar să – [fi] mai bine în fiecare zi și ai încercat să-i facem să înțeleagă adevăratul sens al cuvântului echipa. 

“O îmbrățișare mare pentru toți și sper să nu-ți lipsească lucrurile mele nebunești. Cu mare afectiune GoodCrazy!!”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here