UEFA Europa League Sfaturi 2019-Afla Cele Mai Bune Cote și Cea Mai Bună Spumă

0
49

În acest an, fotbalul european pare să se afle sub domeniul complet al echipelor din Premier League. Pentru cei care nu sunt de acord cu această declarație, faptul că atât finala Europa League 2019 și finala Ligii Campionilor din acest an sunt contestate exclusiv între echipele engleze este cea mai bună dovadă. Pentru cei care au fost fani ai echipelor din Spania sau Italia, acest lucru nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, deoarece cu echipe din aceeași ligă Lupta pentru titlul Europa League, avem o șansă mai bună de a câștiga în pariuri. În acest articol ne vom ocupa de meciul dintre Chelsea și Arsenal, cotele finale ale Europa League, precum și unele predicții care ar trebui să ne aducă un profit constant.

Prefață la finala Europa League 2019

Înainte de a trece la discutarea sfaturi de pariuri pentru Europa League, să trecem peste unele lucruri importante despre meciul care urmează să aibă loc pe 29 mai la Stadionul Olimpic din Baku, Azerbaidjan.

Ultimele știri ne informează că deși capacitatea stadionului este de aproape 70.000 de locuri, din motive de siguranță ambele echipe au primit doar 6.000 de bilete fiecare pentru fanii lor. Desigur, o galerie pentru Europa League de 6.000 de fani nu este exact mic atunci când joacă departe, dar nu poate fi chiar comparat cu un joc cu ușile închise la Stamford Bridge sau Emirates. Este util pentru cei care vor plasa pariuri sportive Europa League? Credem că da, mai ales având în vedere presiunea de la fani și sprijinul pe care le-au dat la celelalte două echipe care luptă pentru finala Ligii Campionilor.

Dar cu sau fără zeci de mii de fani în tribune, aceasta este o mare oportunitate pentru ambele echipe de a câștiga un trofeu în acest an, pentru că ambele au pierdut Premier League și fa Cup. În plus, faptul că echipa câștigătoare va participa sezonul următor în Liga Campionilor este o motivație suplimentară pentru ambele echipe. Aceasta este ceea ce ne face, de asemenea, să ne uităm pentru cele mai bune cote în finala Europa League și să se pregătească pentru a face cele mai multe din această ciocnire.

Dacă ne uităm la semifinale, putem spune cu ușurință că Arsenal este favoritul. Trecând cu un scor total de 7-3 dintr-o echipă din Valencia care arăta foarte bine, Tunarii chiar arată ca cea mai puternică și mai puternică echipă. În competițiile naționale situația nu este tocmai în favoarea lor, deși au câștigat ultimul meci direct în acest an. Poate de aceea bookmakerii o dau pe Chelsea ca favoriți, Unibet oferind o cotă de 1,7 pentru a câștiga trofeul. De aici putem trage un pariu de valoare deoarece șansele pentru Arsenal de a câștiga jocul în timp regulat este de 3.10 la același agent de pariuri.

Pe de altă parte, Chelsea a fost copleșit de emoție de Entracht Frankfrut după lovituri de departajare. Un alt motiv să se închine la credința că Arsenal va fi capabil de a câștiga acest joc. Dar dacă ne uităm cu atenție la Premier League, ne dăm seama că echipele de aici rareori generează rezultatele la care ne așteptăm. De aceea echipa noastră de jucători experimentați și profesioniști vă aduce o serie de alegeri UEFA Europa League.

Sfaturi Privind Pariurile În Europa League-Previziuni Recomandate

Dacă sunteți interesat de alegerile finale pentru Europa League 2019, acesta este cel mai bun loc pentru a le descoperi. Dar, înainte de a afla împreună care sunt cele mai bune recomandări pentru a câștiga de la pariuri pe acest meci, să vedem care Case de pariuri oferă cele mai bune bonusuri.

Care sunt șansele pentru meciul Chelsea-Arsenal?

Care sunt șansele pentru meciul Chelsea-Arsenal?

Bet on Europa League final at Unibet

Cu cele mai mari cote pentru Chelsea și Arsenal în finala Europa League, Unibet este locul perfect pentru a primi un bonus. Prin deschiderea unui cont la Unibet, aveți posibilitatea de a plasa un pariu fără risc în valoare de 250 RON. Ce ar putea fi mai bine decât a câștiga sume impresionante pe finala Europa League, dacă predicția este corectă sau nu?

500 RON pariu fără risc de la NetBet

500 RON pariu fără risc de la NetBet

NetBet pune oferta Unibet pe partea de sus și destul de mult se dublează. Acest lucru îi oferă posibilitatea de a primi până la 500 RON dacă pariul pe meciul dintre Chelsea și Arsenal nu este victorie. Puteți crea un cont nou în minute și bucurați-vă de cote mari și diferite oferte de pariuri.

100% până la 500 RON cu Betano

Dacă nu sunteți un fan al pariurilor fără risc și doriți un echilibru mai mare pentru a plasa pariuri cu sume exorbitante, Betano vine cu un bonus de 100% pentru primul depozit de până la 500 RON. Utilizați acest bonus Europa League Chelsea-Arsenal în combinație cu miza 3.00 oferit pentru victoria lui Arsenal și veți obține sume impresionante!

Și acum că știm de unde să luăm cele mai bune bonusuri pentru a ne asigura că avem cele mai bune șanse de a câștiga, să vedem câteva recomandări pentru finala Europa League.

  • Peste 9.5 colțuri 1.71 la NetBet – ambele echipe sunt foarte ofensive și au marcat suficiente goluri în această campanie Europa League, ne așteptăm la un joc foarte ofensator de la primul fluier. În aceste condiții, cota de 1,71 a NetBet pentru peste 9,5 unghiuri este foarte bună și ne poate aduce câștiguri substanțiale. Doar Arsenal a avut mai mult de 10 puncte în ultimele trei jocuri Europa League.
  • Ambele echipe vor înscrie1.74 la Unibet -o altă parte extrem de profitabilă care este extrem de probabil să se materializeze. În meciurile recente dintre cele două echipe, doar ultima victorie cu 2-0 a lui Arsenal a fost fără goluri pentru ambele echipe. Având în vedere miza acestui joc, este aproape sigur că și noi vom vedea greșeli și ambele echipe vor avea multe oportunități de a înscrie goluri.

Concluzie

Concluzie

Sperăm că aveți deja câteva idei bune de plasare a pariurilor pentru a câștiga Europa League și cu ajutorul sugestiilor și ofertelor noastre prezentate, vă veți maximiza câștigurile. Oricare ar fi echipa ta preferata este, amintiți-vă că întotdeauna trebuie să analizeze fiecare meci în mod obiectiv și conta pe statistici pentru a obține cele mai bune șanse. Acest lucru, împreună cu bonusurile speciale pe care le oferim, vă va aduce mult mai aproape de câștigurile dorite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here