Tottenham și Liverpool-bets on Champions League final 2019

0
36

Depășind cu mult clasamentul de la Super Bowl de anul trecut, finala Ligii Campionilor a devenit cel mai vizionat eveniment sportiv din toate timpurile, cu mai mult de 380 de milioane de oameni la televizor pentru a vedea Real Madrid ridicând al treilea titlu consecutiv și al treisprezecelea din istorie. Dar finala Ligii Campionilor 2019 nu va fi despre Real Madrid. Anul acesta, cea mai importantă competiție Inter-club de fotbal este dominată, la fel ca sora lui mai mică, Europa League, de două echipe engleze.

În cazul în care nu ați văzut niciodată fenomenul în acest an, deși este foarte greu de imaginat, Liverpool și Tottenham sunt cele două echipe care concurează pentru finala Ligii Campionilor 2019. Ambele vin după meciuri incredibile în a doua etapă a semifinalei împotriva echipelor care au fost date aproape la fel de sigure pentru o cursă finală. Dar vom cerceta detaliile următorului paragraf pe calea fiecărei echipe către marea finală. Nu numai că, vom raporta unele dintre cele mai bune cote pentru a paria pe Liga Campionilor și, desigur, pentru a paria pe Liga Campionilor. Deci, continuați să citiți acest articol pentru a vă asigura că aveți toate informațiile și mijloacele necesare pentru a transforma această celebrare a fotbalului internațional, într-o vacanță personală cu câștiguri uriașe!

Drumul Spre Finală

Drumul Spre Finală

După cum bine știți, niciuna dintre echipele care se luptă pentru finală nu a avut o cale ușoară de a ajunge în acest punct. Desigur, într-o competiție ca Liga Campionilor, nicio echipă nu se poate bucura de o călătorie ușoară pentru că acolo sunt cele mai puternice cluburi. Propunem ca înainte de a intra în detaliile de cote oferite pentru UEFA Champions League pariuri acasă sau bonusuri pe care le puteți folosi pentru a multiplica câștigurile, vedem cursul celor doi finaliști.

Care sunt șansele pentru meciul Liverpool-Tottenham?

Care sunt șansele pentru meciul Liverpool-Tottenham?Cote de 22.05.2019

Liverpool

Din a șaisprezecea etapă, Liverpool s-a confruntat cu un adversar foarte puternic, Bayern München. Meciul tur s-a încheiat indecis cu un avans de 0-0 după un meci foarte tensionat în care ambele echipe s-au dus cap în cap. Dar lucrurile au fost complet diferite în schimb, când Liverpool a marcat de 3 ori pentru a se califica mai departe, depășind echipa germană cu un scor total de 3-1.
În sferturile de finală, Liverpool s-a întâlnit cu FC Porto. Foarte confortabil adversar pentru echipa care a jucat, de asemenea, finala Ligii Campionilor de anul trecut, FC Porto nu a reușit să facă față cu echipa Jurgen Klopp lui și au pierdut atât jocul away (2-0) și jocul Acasă ( 4-1).

Lucrurile ar fi devenit foarte interesante pentru Liverpool în semifinale, unde au jucat împotriva Favoriților pentru a câștiga trofeul, Barcelona. După un meci bun în Barcelona, Liverpool a suferit o înfrângere dureroasă cu 3-0 și se pare că lucrurile erau deja decise. Dar, așa cum au făcut în 2005 în finala de la Istanbul, cormoranii au reușit un meci incredibil la Anfield și au inversat scorul cu un 4-0 improbabil. Acest lucru vine pentru a consolida încă o dată că este nevoie de o mulțime de previziuni și alegeri Liga Campionilor pentru a obține rezultatul corect.

Tottenham

Indiferent dacă ați văzut sau nu Oferta de pariuri Liga Campionilor, probabil știți deja că cursa Tottenham în etapele knock-out a început cu o echipă germană. Borussia Dortmund a fost oponentul rundei a șaisprezecea, dar Tottenham a fost mult mai ușor de învins în prima rundă după o victorie cu 3-0. Întoarcerea a marcat o altă victorie, de data aceasta doar 1-0 și Tottenham au fost în sferturile de finală.

Aici Spurs au întâlnit alți rivali din Premier League, Manchester City. După o victorie cu 1-0 pe teren propriu, a urmat un spectacol total în întoarcere. Manchester City a reușit să înscrie 4-3, dar datorită faptului că Tottenham nu a primit un gol acasă și a marcat 3 puncte distanță, s-au mutat chiar dacă scorul total a fost 4-4.

În semifinale, se părea că norocul lui Tottenham se apropia de sfârșit după ce Ajax i-a învins cu 1-0 acasă. Jocul return a început ca nu putea fi mai rău cu Ajax conducând la 2 goluri după prima jumătate. Fanii olandezi au început deja festivitățile în timpul pauzei, dar se pare că Tottenham a urmărit îndeaproape meciul lui Liverpool și a învățat o lecție foarte importantă. Nu contează care sunt șansele, trebuie să joci până la capăt și să speri la victorie. După o a doua repriză care nu putea fi descrisă în cuvinte, Tottenham a tras și a marcat golul câștigător în ultima acțiune a meciului, calificându-se încă o dată datorită golurilor golite.

Champions League pariuri sfaturi-Madrid final predictie

Champions League pariuri sfaturi-Madrid final predictie

Privind evoluția celor două echipe, fără a lua în considerare meciurile directe din Premier League, putem spune că Liverpool are cea mai bună șansă de a câștiga trofeul. Și se pare că varietatea pariurilor pe Finala Ligii Campionilor pare să fie de acord cu noi. Majoritatea agenților români prezintă cormoranii ca favoriți în duelul englez din finala Ligii Campionilor. De exemplu, Unibet oferă o cotă foarte avantajoasă de 2,00 pentru victoria lui Liverpool, în timp ce Tottenham are o cotă dublă de 4,00.

Dacă nu sunteți atât de convins că Liverpool poate câștiga jocul împotriva Tottenham, puteți alege să se inspire de la ultimele meciuri directe dintre cele două echipe și conta pe ambele echipe pentru a înscrie. NetBet oferă o cotă de 1,80 pentru acest tip de pariu și ultimele 5 întâlniri dintre cele două echipe s-au încheiat cu goluri din ambele părți.

Din moment ce vorbim despre două echipe din Anglia, puteți juca, de asemenea, un pariu bazat pe numărul de colțuri sau faptul că cel puțin un gol va fi marcat cu capul. Un pariu plasat pe predicția că vor fi mai mult de 10 colțuri în joc aduce o cotă de 2,35 la Betano, în timp ce pentru un gol marcat cu capul aveți o cotă de 1,63.

Bonus final al Ligii Campionilor 2019

După ce a făcut alegerile principale și cote pentru finala Ligii Campionilor acest sezon, vrem, de asemenea, să vă oferim unele dintre cele mai avantajoase oferte de case de pariuri on-line.

Juca finala Ligii Campionilor în Fortuna cu 300 RON pariu fără risc

Fortuna oferă tuturor jucătorilor care doresc să facă un profit semnificativ din finala Ligii Campionilor, un bonus de 300 RON sub forma unui pariu fără risc. Cu alte cuvinte, dacă pariul tău se dovedește a fi un ratat, norocul returnează suma pariului până la maximum 300 RON.

1.500 de lire de la WinMasters pentru finala Ligii Campionilor

Dacă în schimb vă uitați să vă bucurați de câștiguri fabuloase, în loc să aveți garanția că nu veți pierde indiferent de rezultat, WinMasters are ceva foarte bun. Un bonus de 100% de până la 1500 RON pentru toți jucătorii noi care deschid un cont pentru a paria pe Finala Ligii Campionilor.

EfBet vă oferă 500 de RON pentru a paria pe Liga Campionilor

O altă ofertă foarte avantajoasă vine de la EfBet, care a pus 500 de RON în joc pentru toți clienții noi care doresc să parieze pe finala acestei competiții prestigioase. Tot ce trebuie să faceți este să depuneți și bonusul de până la 500 RON va fi adăugat automat în contul dvs.

EfBet vă oferă 500 de RON pentru a paria pe Liga Campionilor

Concluzie

Nimeni nu poate prezice viitorul cu o precizie de 100%. Dar cu bacșișurile oferite de experții noștri și șansele extraordinare pe care le-am găsit pentru voi, puteți crește foarte mult șansele de a profita de spectaculosul fotbal din Liga Campionilor. Asigurați-vă că, indiferent de echipa pe care ați pariat, luați unul dintre bonusurile pe care le-am negociat doar pentru dvs. cu pariurile dvs. și veți obține experiența completă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here