Slavia Praga-CFR Cluj betting tips Champions League 2019/2020

0
89

După turneul la Cluj, în care Praga a reușit să obțină o victorie îngustă, se va lupta pe terenul Slavia. Un joc” totul sau nimic ” pentru CFR și Dan Petrescu, un joc care valorează mai mult decât cele două trofee câștigate în ultimii doi ani. Așa cum am făcut pentru alte meciuri, ne-am pregătit pentru previziunile de pariuri Slavia Praga-CFR Cluj, sfaturi despre cotele principale pe care le putem număra, precum și o analiză cuprinzătoare a ambelor părți.

Slavia Praga-pariuri sfaturi CFR Cluj

Care sunt șansele pentru jocul Slavia Praga-CFR Cluj?

Care sunt șansele pentru jocul Slavia Praga-CFR Cluj?

Cote de 26.08.2019, time 16: 00

În ceea ce privește pariurile pe Liga Campionilor, previziuni, pariuri, analize și cote, nimic nu este mai special decât să poți paria pe o echipă românească. Deși acest lucru crește într-un fel riscul de a deveni subiectiv, mândria care însoțește fiecare rezultat pozitiv și pariu câștigat face întreaga experiență mai dulce.

Și deși băieții lui Dan Petrescu au pierdut meciul acasă cu 1-0, Jocul de pe teren ne-a arătat că Clujul nu era inferior lui Slavia Praga. Dacă Omrani ar fi reușit să convertească pedeapsa, scorul ar fi oglindit într-adevăr forma arătată de ambele echipe de pe teren. Dar ceea ce a fost, a fost și este timpul să se uite cu atenție Slavia Praga-CFR Cluj cote de pariuri pentru meciul de întoarcere, în cazul în care totul va fi decis.

Pentru CFR Cluj, Liga Campionilor este cel mai important obiectiv al sezonului și rezultatul meciului împotriva sa ne oferă o imagine destul de clară a modului în care se va pregăti pentru meciul de la Praga. Am putea vedea o echipă foarte ofensivă care a creat cu ușurință o mulțime de oportunități de a înscrie. Desigur, nu putem compara FC Botosani cu Slavia Praga, dar corelate cu tur match, nu putem spune că există o diferență uriașă de valoare între cele două benzi.

Deoarece CFR va trebui să înscrie rapid pentru a fi capabil să se întoarcă rezultatul turului,partea NetBet de peste 1,5 goluri în prima jumătate devine foarte interesant. Desigur, Slavia Praga va face, de asemenea, tot posibilul pentru a menține masa neschimbată, astfel încât să puteți conta pe o apărare puternică din partea lor. Acest lucru poate duce la o mulțime de cărți galbene – așa cum am văzut în runda-și de aceea ne gândim la rata de 1.84 pe care norocul oferă pentru peste 5.5 carduri galbene pe tot parcursul jocului adecvat.

Un lucru este clar, indiferent de variatele pariuri pe Slavia Praga-CFR Cluj și putem specula pe, Vom avea un joc total pe teren, deoarece ambele echipe doresc ca orele suplimentare să facă parte din Liga Campionilor din sezonul următor. Și dacă Clujul a participat ultima dată în sezonul 2012-2013, în cazul Slavia Praga, ultima și singura participare a avut loc în urmă cu 12 ani, în sezonul 2008 – 2009. Desigur, acest detaliu nu poate afecta cu nimic seria de opțiuni pentru Slavia Praga vs CFR Cluj sfaturi de pariuri, dar este interesant de înțeles forțele care se vor desfășura pe teren.

Și având în vedere că ambele echipe vor dori să rezolve ecuația de calificare cât mai repede posibil, nu este exclus că putem profita, de asemenea, de partea extraordinar de generos Netbet de 5.00 pentru ambele echipe să înscrie în prima jumătate. Desigur, acesta este un prognostic care nu ar fi neapărat în beneficiul CFR Cluj, dar așa cum am spus mai devreme, când pariem că trebuie să fim cât mai obiectivi posibil.

Cele mai bune bonusuri pentru Slavia Praga-CFR Cluj previziuni de pariuri

Cele mai bune bonusuri pentru Slavia Praga-CFR Cluj previziuni de pariuri

Din moment ce am văzut care sunt principalele Liga Campionilor sfaturi de pariuri care ne putem baza în meciul dintre Slavia Praga și CFR Cluj, să ne uităm la bonusuri case de pariuri online din Romania oferta pentru acest meci. Fie că vă decideți să se bazeze pe setul de selecție Liga Campionilor de mai sus sau preferați să facă propriile selecții, aceste bonusuri sunt la dispoziția dumneavoastră.

500 RON pariu fără risc de la NetBet

NetBet oferă un pariu fără risc în valoare de 500 RON pentru toți jucătorii noi care doresc să parieze pe meciul dintre Slavia Praga și CFR Cluj sau orice alt meci de fotbal sau alt sport. Doar înregistrați-vă și puneți primul pariu. Dacă lucrurile merg conform planului, veți primi câștigurile din pariul plasat. Dar dacă pariul este pierdut, veți primi înapoi pariul plasat, în limita a 500 RON.

95 RON pariu fără risc la Winmasters

Winmasterii vin cu o ofertă specială pentru meciurile preliminare din Liga Campionilor. Chiar dacă aveți deja un cont la Winmasters, vă puteți bucura de până la 95 RON n’s risc-free pariu pe meciul CFR pe călătoria de la Praga. Practic, aveți o șansă în plus în cazul în care prognosticul se dovedește a fi neinspirat.

100% până la 500 RON De La Fortuna

100% până la 500 RON De La Fortuna

Puteți profita din plin de meciul dintre Slavia Praga-CFR Cluj, cotele la casele de pariuri și sfaturi oferite mai sus cu ajutorul acestui bonus de bun venit oferit de Fortuna. Noii jucători primesc echivalentul primului depozit ca bonus, până la 500 RON. Cu alte cuvinte, puteți începe să jucați cu un total de 1.000 de RON depunând doar 500. Acest lucru vă permite să plasați pariuri cu sume mai mari și crește exponențial șansele de a câștiga. Baftă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here