Simona Halep-pariuri cote-premii de tenis

0
54

Simona Halep este mai mult decât cel mai bun jucător de tenis pe care România l-a avut vreodată în întreaga sa istorie. Pentru români, Simona Halep a devenit un simbol, iar ocupația de pe primul loc WTA și-a făcut popularitatea să atingă limite internaționale. O altă consecință a popularității lui Simone este și diversitatea pariurilor de tenis pe care le oferă case de pariuri din România. Fie că este vorba de agenții de pariuri online sau clasice, Simona Halep are o influență decisivă asupra numărului de pariuri plasate de jucătorii români.

Pariați pe Simona Halep la cele mai bune case de pariuri din România

După cum s-a menționat mai sus, toți agenții de pariuri din România au crescut semnificativ cota de pariuri pe tenis atât pentru meciurile în care joacă Halep, cât și pentru alte competiții. Este firesc să se uite pentru cele mai bune cote pentru a paria pe tenis, și de aceea ne-am gândit despre a lua o privire mai atentă la casele de pariuri care oferă bonusuri, și bonusuri, jocuri de tenis competitive.

Pariurile Halep în Betano

Tenisul este al doilea cel mai important sport al ofertei lui Betano, după fotbal. În plus, Betano este foarte implicat în sportul românesc prin sponsorizări și contribuții destinate dezvoltării sportului pentru noi.

Dacă doriți să accesați cele mai bune oportunități pentru Simona Halep US Open, Wimbledon sau turnee mai mici, cum ar fi Indian Wells sau challenger, Betano este cea mai bună destinație. Fiecare joc pe care doriți să pariați vine cu o varietate de tipuri de pariuri, atât ante cât și live. De exemplu, puteți verifica cotele australiene de pariuri deschise ale Simona Halep și puteți plasa un pariu ante cu o probabilitate de 10.00 per Simona.bonus de betan

Betano vă urează bun venit, de asemenea, cu o serie de bonusuri concepute pentru a vă oferi mai multă libertate atunci când pariați pe jucătorii sau jucătorii favoriți de tenis. Primul depozit este acordat cu un bonus de 100% până la 500 RON și după ce a luat acest prim bonus, Multe mai multe vor fi deblocate.

Halep Pariază Împotriva Norocului

Halep Pariază Împotriva Norocului

Un alt agent de pariuri care este profund legat de sportul românesc și promovarea valorilor sportive este norocul. Sponsor al echipei naționale, Fortuna susține, de asemenea, tenis printr-o serie de campanii și, de asemenea, prin cote și oferte avantajoase.

Simona Halep Cote

Simona Halep participă la Turneul Indian Wells din California în martie 2019. Luck bookmaker oferă multe pariuri pe acest jucător și posibilitatea de a câștiga bani pe pariurile de tenis. În plus, puteți viziona meciuri Simony Halep live datorită difuzării disponibile pe site-ul bookmaker.

Dacă sunteți un nou jucător norocos și doriți să pariați pe meciurile lui Simone sau alte competiții sportive, vă puteți bucura de un bonus de 50% fără risc. Cu alte cuvinte, dacă alegeți să pariați pe Simona Halep WTA sau alte competiții și Sporturi, jumătate din Pariu vă este returnat în cazul în care Pariul nu este câștigat.

Turnee principale pentru Simona în 2019

Turneul Indian Wells tocmai s-a încheiat, la care a participat Halep. Simona Halep a câștigat aici în 2015 și o altă victorie exclusă. După ce a pierdut world No. 1 Simona este mai hotărâtă ca niciodată să se întoarcă în partea de sus a clasamentului.

În plus față de turnee Grand Slam, cum ar fi wimbledon, care va avea loc în iunie, Wimbledon în iulie și Statele Unite deschise la sfârșitul lunii August, el a avut o șansă de a aborda 1 loc în lume de a juca în turnee în cazul în care el a avut un astfel de moment bun în ultimii ani. Turnee precum Doha, unde a ajuns în finală, San Jose sau Cincinnati sunt exemple perfecte de competiții în care Simona poate acumula puncte valoroase.

Promoții și bonusuri pentru pariurile pe Simona Halep

Promoții și bonusuri pentru pariurile pe Simona Halep

În liniile anterioare am prezentat deja unele dintre bonusurile de bun venit ale celor mai buni bookmakeri pentru fanii de pariuri pe tenis și, implicit, pe Simona Halep. Din fericire, România se bucură de o piață înfloritoare de case de pariuri cu mari promovări și toată lumea profită de popularitatea jucătorului Român de tenis pentru a-și promova ofertele. Iată câteva dintre cele mai bune premii de pariuri pe tenis pe care le puteți găsi la casele de pariuri legale din România.

Casa de pariuri oferă un bonus de 100% până la 100 RON pentru toți jucătorii noi care doresc să sprijine jucătorul lor favorit de tenis.
SuperBet este un alt brand care vă oferă sume substanțiale de bonusuri pentru a sprijini favoritele tale. Aici, aveți un bonus de bun venit pentru un total de 500 RON, împărțit la primele 3 depozite. Astfel, pentru primele depozite în SuperBet primiți 50% până la 200 RON și pentru cel de-al treilea depozit 100% până la 100 RON.
Unibet este bookmaker din România, cu cel mai mare număr de sporturi oferite pariorilor. Dacă alegeți să pariați pe Simona Halep la Unibet, aveți un pariu fără risc de 250 de lire sterline.
NetBet este primul agent de pariuri autorizat de ONJN și acest lucru îi oferă un avantaj considerabil. Aici primiți nu mai puțin de 500 RON pariu fără risc pentru a plasa un pariu pe Simona Halep sau pe orice alt jucător sau sport pe care îl doriți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here