Simona Halep în 2019 Wimbledon-Alegeri de Pariuri și Predicții

0
52

După un sezon care nu părea extraordinar pentru Simona, ea a reușit, probabil, cea mai bună performanță a carierei sale într-un turneu de Grand Slam. Pentru Simona Halep Wimbledon a fost ca un obstacol foarte dificil de depășit pentru că ea a preferat întotdeauna lutul. Dar cu un joc excelent și o atitudine ca nu ne-am văzut pentru o lungă perioadă de timp, la Constanta sportiva, ea a reușit să se califice pentru Wimbledon, după ce a făcut-o foarte clar în semifinale de Svitolina.

În finala de sâmbătă se va întâlni doar cu Serena Williams, atleta cu care Simona a jucat deja 10 meciuri. Și, deși rezultatele anterioare nu sunt tocmai favorabile pentru Simone, totul este jucat pe teren și vă vom ajuta cu cele mai bune previziuni de tenis de la Wimbledon pentru a profita de pariuri sportive.

Simona Halep Wimbledon Final-Predicții, Sfaturi

Simona Halep Wimbledon Final-Predicții, Sfaturi

Așa cum am menționat mai sus, rezultatele directe nu sunt tocmai în favoarea Simone, așa că trebuie doar să ia în considerare cotele oferite de către case de pariuri normale în acest moment. Dar chiar dacă jucătorul nostru nu este favorit, acest lucru nu înseamnă că nu putem face un profit bun prin speculând diferite pariuri pe finala de la Wimbledon.

De exemplu, dacă nu crezi într-o victorie clară a lui Simone, poți fi aproape sigur că se vor juca multe meciuri. În toate meciurile Simona Halep vs Serena Williams jucat cel puțin 22 de meciuri astfel încât să puteți paria cu ușurință pe previziunea Unibet-peste 21,5 meciuri la 1.86 cote.

În plus, modul în care Simona Halep a efectuat la Wimbledon în acest an, puteți fi convins că ea va câștiga cel puțin un set, aducând jocul la un total de peste 2,5 seturi. Această prognoză este evaluată la 2,40 o avere și reprezintă o altă oportunitate de a face un profit bun.

Fie că aveți posibilitatea de a viziona finala de la Wimbledon live stream sau nu, puteți utiliza o altă ofertă de pariuri foarte interesant. De data aceasta ne-am concentrat pe numărul de Ași ale meciului și se știe că cei doi jucători de tenis au un mare serviciu. Dacă Serena Williams se bazează pe putere și viteză, Simona este foarte tehnic și precis, acest lucru ne poate duce cu ușurință peste 11,5 ași, clasați de la NetBet la 1.90.

Cel mai bun bonus la finala de la Wimbledon 2019

Cel mai bun bonus la finala de la Wimbledon 2019

După cum bine știți, cu bonusurile oferite de agenții de pariuri din România, puteți crește considerabil șansele de a câștiga. Cel mai simplu mod de a câștiga mai mult prin luarea unui bonus este de a paria pe mai multe evenimente folosind soldul suplimentar. Puteți, de asemenea, crește foarte mult partea ta, creșterea exponențial profitul. În continuare vom prezenta cele mai bune bonusuri puse la dispoziție de agenții de pariuri pentru meciul Serena Williams-Simona Halep, Wimbledon 2019.

Unibet

Cu o mulțime de premii și bonusuri concepute pentru a crește șansele jucătorilor, Unibet are două oferte mari pentru Wimbledon. În primul rând, este bonus de 100% bun venit până la 300£, care vă oferă, de asemenea, acces la Wimbledon Unibet TV final pentru a viziona jocul live. Apoi, există Campionatul Wimbledon care oferă premii totale pentru peste 250.000 RON.

NetBet

NetBet nu lasă să scape ofertele pregătite pentru jucătorii care doresc să plaseze pariurile Wimbledon. Aveți, în primul rând, un pariu fără risc de 500 de RON pentru primul pariu plasat pe NetBet. Cu alte cuvinte, puteți paria până la 500 de lire pe una dintre alegerile mele de la Wimbledon pentru cele de mai sus și dacă Pariul nu este un câștigător, veți primi miza înapoi. În plus, NetBet oferă 50 RON pe zi pentru Wimbledon pentru orice pariu plasat pe Wimbledon, astfel încât, chiar dacă aveți deja un cont cu ei vă puteți bucura de acest pariu gratuit de 50 RON.

Fortuna

Fortuna recompensează jucători noi cu un bonus de 100% de până la 500 RON aplicat direct la primul depozit. Acest lucru înseamnă că vă măriți instantaneu șansele de câștig prin dubla suma pe care o pariați. Deci, chiar dacă aveți deja un cont și acest bonus nu mai este disponibil pentru tine, orice Pariu live Wimbledon vă aduce un câștig cu 10% mai mare.

Sprijiniți-o pe Simona Halep și faceți un profit substanțial profitând de variatele sfaturi de pariuri de la Wimbledon pe care le-am oferit și de bonusurile oferite de case de pariuri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here