Săptămâna 2 în Grupele Ligii Campionilor-Sfaturi de Pariuri

0
36

Aici septembrie este aproape gata și ne pregătim deja pentru a doua săptămână a Ligii Campionilor. După primele meciuri care au adus cu ei unele rezultate uimitoare și evoluții excepționale de la echipele din Europa, este timpul să se concentreze pe următoarele meciuri în cel mai spectaculos concurs de fotbal la nivel de club. Așa cum am făcut-o o dată, vom face o scurtă analiză a situației care rezultă din primele meciuri și vă va oferi totul despre grupurile Ligii Campionilor, ponturi pariuri, cote și case de pariuri în cazul în care veți avea cele mai bune șanse de a câștiga.

Situația De După Prima Etapă

Grupele Ligii Campionilor 2019/2020 și-au făcut debutul cu niște meciuri foarte puternice. Am avut tot ce are de oferit fotbalul de calitate, de la surprize mari la evoluții standard. Pentru cei care fac pariuri, Liga Campionilor este cel mai potrivit pentru competitia pentru a rotunji venitul lor, deoarece meciuri sunt destul de ușor de a analiza și prezice. De data asta, lucrurile nu erau chiar așa.

PSG l-a umilit pe Real Madrid la Paris câștigând cu 3-0 în timp ce Neymar Zoi Mbappe privea meciul din tribune. Slavia Praga a reușit să fure un punct pentru Inter Milano, Chelsea a pierdut în fața Valenciei și Liverpool cu 2-0 în fața lui Napoli.

Barcelona nu a reușit să înscrie împotriva Borussiei Dortmund, iar acesta din urmă a pierdut de asemenea o penalizare care ar putea duce la victorie, Tottenham a reușit doar să facă o remiză cu Olympiacos, în timp ce Juventus și Atletico Madrid au jucat 2-2 după ce Juventus a condus cu 2-0.

Situația De După Prima Etapă

Stadiile Ligii Campionilor

Acum că ne-am amintit de evoluția echipelor în prima etapă a cursei, e timpul să luăm în considerare care sunt cele mai interesante cote pentru viitoarele meciuri. Vom lua cele două seri în Liga Campionilor separat.

Champions League odds 1.10.2019

Real Madrid obține o vizită de la Club Brugge și ei într-adevăr nevoie de victorie pentru a scăpa de jena în primul joc. Parierea pe victoria Real Madrid este neinteresant, deoarece 1.22 share nu este atât de atractiv. În schimb, judecând după evoluțiile foarte constante de Real în liga în cazul în care au reușit 3 meciuri consecutive fără a primi un gol, putem conta pe faptul că Brugge nu va înscrie. NetBet ne oferă o cotă de 1,66 pentru acest pariu și putem profita cu ușurință de el.

După tragerea la sorți cu Olympiakos, Tottenham primește vizita Bayern München și lucrurile vor fi complicate dacă englezii nu câștigă. Deși Bayern este în mijlocul reconstrucției, nu va fi o sarcină ușoară pentru Tottenham. Ne putem aștepta să vedem o mulțime de obiective, de aceea șansele Unibet pentru meciul de a fi peste 2,5 goluri, 1.67, este una care trebuie să fie fructată.

Juventus joacă acasă împotriva lui Bayer Leverkusen și după tragerea la sorți cu Atletico Madrid, au nevoie și de victorie. Cristiano Ronaldo nu a început sezonul foarte bine, dar se știe că el apare atunci când este nevoie de mai mult. Fortuna oferă o parte .178 pentru ambele echipe de a înscrie și modul în care au apărat împotriva Atletico arată că Juventus poate obține, de asemenea, un gol de la Leverkusen.

Pariurile Ligii Campionilor 2.10.2019

Pariurile Ligii Campionilor 2.10.2019

Avem alte jocuri foarte puternice miercuri pe care putem paria pentru a câștiga. Primul este între Valencia și Ajax, două echipe extrem de ofensive care joacă fotbal dinamic. Deși Ajax a vândut multe nume mari care au venit în Liga Campionilor anul trecut, ne așteptăm la un joc cu multe goluri. Acesta este motivul pentru care cota de 2,80 oferit de NetBet pentru mai mult de 3,5 goluri în joc este unul care poate aduce ulor profit.

Cele mai bune bonusuri pentru a doua fază a Ligii Campionilor

Cele mai bune bonusuri pentru a doua fază a Ligii Campionilor

Pentru a crește și mai mult șansele de a câștiga, ca întotdeauna, aducem în atenția dumneavoastră cele mai bune bonusuri oferite de bookmakers.

Pentru a crește și mai mult șansele de a câștiga, ca întotdeauna, aducem în atenția dumneavoastră cele mai bune bonusuri oferite de bookmakers. Unibet oferă un bonus de bun venit de 100% până la 300 RON pentru primul depozit.

Și dacă doriți un bonus care crește echilibrul pentru a câștiga instantaneu, norocul vă oferă o șansă de a primi un bonus de 100% până la 500 RON. Astfel, veți depune 500 de RON și veți avea un sold total de 1.000 de RON.

NetBet crește Pariul și oferă un pariu fără risc de 500 RON pentru jucătorii noi care deschid un cont. E ca o plasă de siguranță care îți permite să câștigi chiar dacă pariul tău pierde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here