România-Insulele Feroe-sfaturi de pariuri

0
94

Cea mai ușoară victorie a României împotriva echipei naționale a Insulelor Feroe a fost acum 27 de ani. Apoi, pe 6 mai 1992, o echipă românească care a atins apogeul la CM 1994 în Statele Unite, a zdrobit 7-0 o echipă faroeză care tocmai descoperise plăcerea de a juca fotbal. Astăzi, a juca împotriva Insulelor Feroe nu mai este o victorie garantată, la care doar scorul final a fost cunoscut, dar este o provocare pentru orice echipă națională. Și cum evaluează casele de pariuri online șansele României de a câștiga?

Mai ales că România va veni după un prim meci dificil, împotriva Suediei, unde va fi dificil să obținem puncte. În România-case de pariuri Faroe există o mulțime de unde puteți pune un bilet on-line, dar alege întotdeauna cele care vă oferă un avantaj pe termen lung (mai multe șanse pentru jucători regulate, promoții speciale și bonusuri, etc.). Deci, va reuși România să obțină o victorie care va aduce punctele maxime, atât de vitale în lupta pentru calificare în Grupa F? Ori vom avea o surpriză?

România-Insulele Feroe pariuri sfaturi!

România-Insulele Feroe pariuri sfaturi!

Transporturile împotriva Insulelor Feroe și a Maltei sunt părți în care reprezentantul României trebuie să obțină punctele maxime. Mai ales că acești doi cetățeni au o mare parte câștigătoare (500 pentru Malta și 1000 pentru Insulele Feroe). Cu toate acestea, nimic nu este imposibil în fotbal, și lipsa de jucători valoroși, care sunt răniți, de la echipa tricolor, poate însemna apropie de joc un pic mai circumspect. Meciul care va avea loc pe 26 martie 2019 este considerat de majoritatea agenților de pariuri sportive ca o victorie aproape sigură pentru România.

Cotele oferite de principalele agenții de pariuri sportive online sunt:

Care sunt șansele pentru meciul România-Insulele Feroe?

Care sunt șansele pentru meciul România-Insulele Feroe?

Analiștii sportivi pariază pe un joc ofensiv al contoarelor și jucătorilor români, mai ales că este foarte important să avem un obiectiv pozitiv. De aceea, meciuri împotriva unor echipe precum Malta și Insulele Feroe, putem găsi rezultate mai puțin favorabile, împotriva Norvegiei, Suediei și Spaniei.

Ceea ce înseamnă că jucătorii pot plasa pariurile lor sunt profitabile pentru partea de sus a peste/sub de 2,5 goluri marcate, prima echipa pentru a câștiga fără un gol, numărul total, prima jumătate, a doua jumătate, etc. De exemplu, la casa de pariuri, dacă puneți un tip de pariu “câștigă ambele jumătăți”, veți obține o rată de 99 la o predicție corectă, în timp ce un scor de râuri de la 9 la 0, puteți obține un venit de peste 501, sau, dacă jucați la Betano. La Campionatul European de calificare-pariuri cote veți găsi oriunde, dar analiza cele mai avantajoase pentru tine și a pus Pariul în cazul în care aveți cele mai mari cote câștigătoare!

Pariați Euro 2020 calificați online cu beneficii pe termen lung!

Pariați Euro 2020 calificați online cu beneficii pe termen lung!

Jocul României împotriva Insulelor Feroe este doar unul dintre evenimentele sportive pe care puteți paria online. Alegeți una dintre agențiile de pariuri recomandate și veți putea plasa o varietate de pariuri, pe cote crescute sau cu o marjă de 0%. În plus, unul dintre principalele avantaje este că puteți obține bonusuri puternice pentru a crește bugetul jocului, precum și accesul la promoții interesante.

  • Fortuna vă oferă un bonus sub forma unui pariu fără risc, de până la 300 de lire, în timp ce pariul minim pe care îl puteți plasa este de 10 lire.;
  • La Betano puteți alege dintr-o varietate de bonusuri și promoții, cum ar fi bonusuri multiple, pariați înapoi la 0-0, 2-gol de plumb sau 0 marjă%;
  • La Admiral puteți începe de la primul pariu cu un impuls de 200%, același prim pariu care vă aduce un bonus de 150 Ron la un pariu minim de 30 Ron.

Meciul dintre România și Insulele Feroe este una dintre cele mai bune modalități de a plasa pariuri live sau pre-meci. Gradul de risc este foarte scăzut, având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe. De aceea va miza pe un foarte profitabil pe marja de victorie în Betano, de exemplu, în cazul în care numărul de goluri marcate într-un 2 sau un 2.5, vei face un mare cotă de piață de 27,5.

Dacă doriți să pariați împotriva opiniilor experților și să se gândească la lista lungă de jucători răniți, românii ar putea duce la o mare surpriză, atunci puteți încerca, de asemenea, marja de victorie într-o înfrângere pentru România pe diferența de 3 goluri (rata este 101). Indiferent de alegerea ta, acest joc este unul în cazul în care puteți evalua abilitățile dumneavoastră ca un jucător. Ceea ce înseamnă că trebuie să plasați unele pariuri care vă pot aduce câștiguri.

Optează pentru una dintre agențiile de pariuri sportive online, apoi joacă jocul România împotriva Insulelor Feroe. În plus față de vizionarea jocului echipei naționale, puteți face, de asemenea, un profit, acesta este un joc în care orice jucător poate paria (astfel de pariuri pentru eliminările Euro 2020 sunt perfecte pentru jucătorii începători). Pentru că indiferent de rezultat (victorie, remiză sau înfrângere), va fi cu siguranță un câștigător!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here