România-Germania U21 Euro 2019

0
96

Deși majoritatea specialiștilor și analiștilor – și de ce nu recunosc acest lucru, și noi-nu au oferit echipei române șanse mari la Campionatul European U21 2019 din cauza grupului foarte dificil în care au fost Franța și Anglia, aici băieții noștri i-au surprins pe toți. Subliniind că forța grupului este mai important decât individul, și cu ajutorul de caracter al sclipirilor, Puscas, sau pentru ca, șansele României la Euro U21 s-au îmbunătățit cu fiecare joc. Nu numai că s-au descurcat excelent, dar tricolorii mici au câștigat grupa C și vor înfrunta Germania în semifinale. Ca o dată, vom analiza meciul și vă vom da câteva sfaturi Euro U21 2019 pariuri pentru a combina bucuria de a vedea România în partea de sus a fotbalului European cu cea de a face un profit frumos din pariuri sportive.

România-Germania U21 Sfaturi

RomâniaRomânia-Germania U21 Sfaturi-Germania U21 Sfaturi

Lucrurile au mers bine pentru noi în această ligă și am fost cu toții capabili să se bucure de aceste cote România Euro U21. Pentru a păstra seria de rezultate pozitive, trebuie să ne concentrăm foarte mult pe acest joc – atât jucătorii, cât și noi pointers.

Să începem prin a analiza fiecare echipă din semifinalele România-Germania U21. Suntem siguri că sunteți deja la curent cu rezultatele echipei noastre, așa că vom vorbi puțin despre ultimul meci împotriva Franței. Este adevărat că am văzut o echipă ușor diferită față de cea pe care am văzut-o în jocurile cu Croația și Anglia. Mirel Rădoi a făcut 5 schimbări în primele 11 și acest lucru ar fi putut afecta coeziunea echipei. Este la fel de adevărat că adversarul a fost mult mai puternic decât cele două echipe până acum întâlnit. Și confortul de a ști că o remiză sau chiar o înfrângere de mai puțin de 3 goluri diferență, se va califica pentru, și poate au contribuit la o lipsă de ambiție pentru România în acest meci.

Nu putem uita că după două jocuri trăite la intensitate maximă, jucătorii au avut în vedere semi-finala împotriva Germaniei și a dat suficient pentru a se califica, în timp ce au păstrat o rezervă de energie pentru acest meci deosebit de important!

Pe de altă parte, germanii au colectat în calificări și 7 puncte, cu un gol mai bun decât 2 goluri în echipa română. Aceștia au remizat 1 la 1 cu Austria, au învins Serbia cu un neverosimil 6 la 1 și Danemarca cu 3 la 1. În analiza noastră, indiferent de diversele România – Germania Euro U21 cote de pariuri oferite de agenții, trebuie să ținem cont că nemții au avut adversari mult mai facili.

Care sunt șansele pentru meciul România-Germania?

Care sunt șansele pentru meciul România-Germania?

Cote de 25.06.2019, oră 13:00

Pariuri pentru România-Germania

Deci, judecând după numărul mare de goluri marcate de ambele echipe în grupuri, putem paria cu ușurință pe un pariu de tipul “ambele echipe vor înscrie”, care este evaluat la 1,70 la Unibet. Nu numai că, dar dacă vă înregistrați un cont nou la Unibet pentru a profita de euro U21 2019-cote de pariuri, va fi capabil de a juca cu 250 RON pariu fără risc!

Un alt prognostic interesant este cel privind numărul de obiective. De exemplu, NetBet oferă o cotă de 1.71 pentru selecția “peste 2,5 goluri”, una care are șanse excelente de a deveni realitate, având în vedere apetitul ofensator al ambelor echipe. Și atunci când pereche care rata este foarte atractiv, cu un pariu fără risc de 500 de lire sterline a fost oferit pentru toți jucătorii noi care doresc să sprijine echipa de fotbal U21 România, și experiența este una de calitate.

Analizând variatele cote pe care România-Germania U21 le-a oferit parlamentarii online din România, am găsit o variantă care combină ambele predicții oferite mai sus. Fortuna oferă o cotă de 2,08 pentru jucătorii care pariază că ambele echipe înscriu și înscriu mai mult de 2,5 goluri în meciul de joi. În plus, Fortuna este sponsorul oficial al echipei naționale și oferă premii speciale și bonusuri pentru jucătorii care vor sprijini echipa națională prin pariuri. Euro Challenge U21 are un total de peste 1.650.000 de premii RON, iar bonusul de bun venit este de 100% până la 500 RON.

U21 rezultate semifinale-pariuri

România-Germania U21 Sfaturi

Desigur, când vorbim despre echipa națională a României, este foarte dificil să rămânem obiectivi. Mai ales după rezultatele excelente ale băieților de la Mirel Rădoi până acum. Deși, dacă vă uitați la șansele României la Euro U21 al UEFA, nu vă puteți abține să nu observați diferența uriașă dintre creșterea de 5,25 pe care o avem, și 1,65 pentru germani la sfârșitul celor 90 de minute. Dar, așa cum ne-am obișnuit-și până acum, echipa va da totul pe teren pentru a dovedi că fotbalul are capacitatea și puterea formei unei echipe și dorința de a câștiga nu poate fi luată de la sine.

Sperăm că veți utiliza bacșișurile noastre în ceea ce privește Euro U21 2019-cotele de pariuri pentru a plasa biletele câștigătoare și că ne vom bucura împreună atât de succesul României, cât și de sumele frumoase din conturile de pariuri online. Mult noroc și du-te România!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here