Pariuri sportive de fotbal-cum și unde pariezi fotbal online?

0
94

Nu aveți nevoie să fie un expert în pariuri sportive sau alte discipline legate de jocuri de noroc pentru a înțelege că marea majoritate a românilor aleg să joace fotbal de pariuri. Aficionados a pus de asemenea pariuri sportive de fotbal înainte ca piața pariurilor online să fie reglementată deoarece agențiile de pariuri erau active în România înainte de revoluție. Dar acum, după reglementarea pariuri sportive atât online, cât și la agențiile din cartier, fenomenul a înflorit, estimând că mai mult de 45% din populația adultă pariază cel puțin o dată pe săptămână într-o formă sau alta. Fie că este vorba de pariuri pe Liga I, Liga Campionilor sau alte competiții externe, cum ar fi La Liga, o serie sau Bundesliga, fotbalul oferă jucătorilor din România multe oportunități de a câștiga.

Cele mai populare tipuri de pariuri online

Pariorii români sunt foarte inventivi când vine vorba de sportul lor favorit, alegând tipurile de pariuri care le oferă cea mai bună șansă de a obține câștiguri substanțiale. Fotbalul oferă cea mai bogată gamă de tipuri de pariuri și vom analiza împreună cei mai folosiți jucători din biletele lor.

Câștigătorul Meciului

Acesta este cel mai simplu tip de pariu care poate fi plasat pe meciuri de fotbal. Acesta vă arată mai des sub forma de 1×2 și vă oferă posibilitatea de a prezice care echipa va câștiga jocul sau dacă acesta va fi o remiză. Puteți paria pe câștigătorul meciului fie înainte de începerea meciului, fie utilizați acest tip de pariuri live de fotbal.

Posibilitate Dublă

Un alt pariu foarte popular printre jucătorii români vă oferă posibilitatea de a paria pe două rezultate posibile ale unui meci de fotbal. În loc să pariați pe victoria gazdelor sau a oaspeților sau pe rezultatul Egal, puteți plasa pariuri precum 1x, x2 sau 12. Desigur, cotele vor scădea pentru că este mai probabil să faceți o predicție corectă atunci când pariați pe două rezultate, dar este un pariu foarte bun.

Mai Jos / Mai Sus

Dacă nu sunteți sigur de rezultatul final al unui meci de fotbal, dar aveți sentimentul că multe sau foarte puține goluri vor fi marcate, puteți plasa un pariu pe numărul total de goluri. Acest pariu funcționează pe sistemul de mai jos / de mai sus. Puteți prezice numărul de goluri pentru fiecare echipă, de meci sau de jumătate. Același lucru este valabil și pentru numărul de colțuri, faulturi, cartonașe galbene sau roșii etc.

Handicap European și Asiatic

Handicapurile sunt o categorie specială de pariuri sportive de fotbal care rezultă din dorința de a oferi mai mulți jucători de pariuri. Cele mai populare sunt pariurile asiatice pentru handicap și sunt cel mai adesea folosite atunci când șansele de a câștiga favoriți sunt prea mici și șansele ca echipa adversă să facă o surpriză sunt, de asemenea, foarte mici. Un exemplu de handicap asiatic este -3.5: 2.05 2: 07. Acest pariu duce la o rată de 2,05 pentru echipa de acasă pentru a câștiga la mai mult de 3 goluri diferență sau 2,07 pentru outsiders să nu piardă la o astfel de diferență.

Sfaturi Pentru Pariuri Pe Fotbal-Ceea Ce Trebuie Să Știți

Sfaturi Pentru Pariuri Pe Fotbal-Ceea Ce Trebuie Să Știți

Desigur, norocul joacă un rol principal în pariuri sportive, motiv pentru care sunt numite și jocuri de noroc. Dar o abordare corectă poate reduce dramatic doza de noroc de la un pariu de sport pe care îl plasați. Iată câteva sfaturi pentru a crește șansele de a câștiga atunci când pariați pe fotbal.

Statistici Privind Utilizarea (1631)

Desigur, nimeni nu va recomanda vreodată să pariați doar pe baza statisticilor, dar pentru a face o analiză completă a unui meci de fotbal înainte de a paria pe ea este important să înceapă de la o lungă perioadă de timp. Verificați ultimele 3-5 meciuri directe între cele două echipe și încercați să observați lucruri care sunt repetate sau sunt foarte similare.

Verificați Forma Fiecărei Echipe

Deși pe hârtie o echipă arată ca favorit net, este important să urmăriți ultimele meciuri din fiecare echipă pentru a vedea ce formă sunt în. Poate că vin după o înfrângere majoră sau pur și simplu trec o formă slabă după multe jocuri dificile. Acest lucru poate face o mare diferență pentru că puteți câștiga unele pariuri cu cote foarte mari.

Descoperiți Componența Echipelor

Desigur, fotbalul este un sport de echipă, iar puterea echipei ca întreg este importantă. Dar absența unui jucător cheie poate schimba complet faptele. Fie că este căpitanul echipei sau un atacant foarte potrivit, un jucător poate fi o mare influență.

Comparați șansele diferitelor case de pariuri

Când pariezi pe fotbal, inspirația este foarte importantă. Dar dacă joci pe Cote care nu vă dau o șansă de a câștiga sume mari, rezultatele nu se vor potrivi. Pentru a vă asigura că obțineți cele mai multe din pariul dvs., comparați cotele cu diferite case de pariuri din România și jucați acolo unde vi se oferă cea mai bună ofertă.

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Cele mai bune cote pentru pariuri online

Continuând cu ideea exprimată în paragraful anterior, vă oferim informații complete despre cele mai bune cărți de sport din Statele Unite pentru a plasa pariuri pe fotbal, cote și oferta de fotbal, care sunt.

Unibet România-fotbal pariuri

Fără îndoială, Unibet este unul dintre agenții de pariuri din România cu cea mai bogată ofertă de pariuri din fotbal care poate fi accesată. În orice moment aveți acces la bookmaker, aveți aproximativ 60.000 de meciuri de fotbal din întreaga planetă de la care puteți alege pentru a apela cele mai avantajoase bilete de pariuri. Toate competițiile locale, cum ar fi Liga I, Cupa României sau diviziile inferioare, sunt acoperite în totalitate de Unibet, unde vă puteți bucura de cote foarte avantajoase ori de câte ori pariați fie înainte de joc, fie în direct.

Competiții internaționale, cum ar fi UEFA Champions League, Europa League sau la Campionatele Mondiale și Europene sunt, de asemenea, parte din Unibet oferă și, în plus față de excelente cote, veți avea acces la alte beneficii, cum ar fi Bani, meciuri live sau analiză completă pentru meciurile sunteți interesat în.

Pariuri pe fotbal noroc

Nu poți vorbi despre pariurile pe fotbal în România fără a menționa norocul. Principalul Sponsor al echipei naționale de fotbal a României și unul dintre puținele case de pariuri cu capital românesc 100%, Fortuna este locul în care fanii adevărați își susțin preferatele. Crearea unui cont fortune deblochează o ofertă generoasă de meciuri de fotbal pe tot continentul, cote extrem de avantajoase, bonusuri atractive și, cel mai important, respect. Puteți afla, de asemenea, despre Pariuri Fortune Sports, rezultatele de fotbal și analiza în profunzime pentru a vă oferi cote maxime de câștig.

Bonusuri și promoții pentru a paria pe fotbal

Bonusuri și promoții pentru a paria pe fotbal

Am decis să deschidem o categorie separată pentru bonusuri și oferte pe care le puteți obține pentru a plasa pariuri de fotbal online la operatorii legali din România. Aici sunt cele mai avantajoase bonusuri pe care le puteți beneficia de la pentru a crește șansele de a câștiga.

  • Pentru pariurile pe fotbal norocul oferă un pariu fără risc de 300 RON pentru toți clienții noi, fără condiții de pariere.
  • Unibet oferă, de asemenea, un pariu fără risc în valoare de 250 RON, acces la Unibet TV și funcția cash.
  • Bonusul de pariuri Superbet fotbal este de 500 RON și se extinde la primele 3 depozite făcute de tine
  • Betano, un alt agent de pariuri de calitate, oferă un bonus de 100% la fotbal de până la 500 de RON pe primul depozit.
  • NetBet oferă, de asemenea, un pariu fără risc în valoare de 500 RON pentru un pariu simplu sau combinat pe fotbal, cu o probabilitate de cel puțin 1,5 pe eveniment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here