Pariuri la Tenis-Sfaturi și Opțiuni

0
52

Pariurile pe tenis au atins un nivel excelent în România, crescând de la an la an. Desigur, nu putem face altceva decât să facem legătura evidentă între pariurile sportive de tenis și primul jucător român care a luat locul WTA, Simona Halep. Dar chiar și atunci când Simona nu joacă, Românii continuă să se bazeze pe acest sport care s-a dovedit adesea foarte generos cu pariorii. Deși există încă unele surprize, ne putem gândi la destul de sigur pariuri de tenis care ne poate aduce un profit foarte frumos.

Articolul de astăzi este dedicat exclusiv Sporturilor albe, așa cum se numește uneori tenis. Vorbind de acest nume, știi de unde a venit? Tenisul a luat numele de sport alb, în principal din cauza echipamentului care a fost obligatoriu să fie alb până aproape 1990.

Unde punem cele mai bune pariuri pe tenis?

Pentru a câștiga de la pariurile de tenis este nevoie de două lucruri să se întâmple. În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți cele mai bune cote. Pentru aceasta, trebuie întotdeauna să alegeți cele mai bune case de pariuri on-line. Nu vă faceți griji, vă oferim lista celor mai buni agenți de pariuri din țară.

Al doilea lucru de care aveți nevoie pentru a produce previziuni valoroase pariuri de tenis este o analiză detaliată a fiecărui joc și jucător implicat. Desigur, pariurile nu sunt destinate doar experților pe teren. Cu ajutorul sfaturi de pariuri de tenis și informații furnizate de bookmakers pentru fiecare meci, va fi capabil de a face mare.

Sport pariuri sfaturi tenis în NetBet

Sport pariuri sfaturi tenis în NetBet

NetBet este bookmaker cu cele mai bune cote din România și, în același timp, prima agenție online care își deschide porțile pentru jucătorii români. Aceștia sunt beneficiarii primei licențe oferite de ONJN și au dorit să rămână în top.

Ei au reușit să facă acest lucru cu succes și nu numai că oferă oportunități considerabile pentru noi să profite de ea, NetBet acoperă toate competițiile de tenis din întreaga lume. NetBet poate fi pariat chiar acum pe o victorie a lui Simone Halep la Wimbledon. Din păcate, evoluția compatriotului nostru o face a opta favorită cu o cotă de 15.00.

Wimbledon Tenis Pariuri Sfaturi-Betano

Wimbledon Tenis Pariuri Sfaturi-Betano

Cea mai mare parte a atenției atunci când vine vorba de pariuri pe tenis merge la turnee Grand Slam. Și cum Roland Garros tocmai a terminat, din păcate, cu eliminarea lui Simone Halep în sferturile de finală, toată respirația merge la Wimbledon.

Competiția, care va avea loc între 1 și 14 iulie, o are pe Serena William ca favorită. Betano oferă un 5 pentru jucătorul American pentru a câștiga trofeul. Cât despre Simona Halep, ea are aceeași parte din NetBet, 15,00.

Cea Mai Bună Strategie Live Tenis-Noroc

Dacă vă simțiți că este prea devreme să se gândească la pariuri Australian Open Tenis sfaturi sau orice alt turneu mare, poate că este mai bine să se schimbe complet abordarea și să se concentreze pe pariuri live. Fortuna oferă o gamă largă de pariuri live pe toate competițiile majore de tenis. Challenger, WTA, single-uri, duble sau turnee mixte, totul poate fi urmărit înapoi la Fortuna. Marea platformă oferită vă oferă posibilitatea de a paria pe cine va câștiga următorul joc, Cine va face prima dublă greșeală sau dacă setul se va încheia cu tragerea la sorți.

Bonusuri pentru pariurile de tenis

Bonusuri pentru pariurile de tenis

V-am prezentat cele mai bune case de pariuri online din România, unde vă puteți bucura de cote foarte mari și condiții excelente pentru o victorie frumoasă de la pariuri. E timpul să vedem ce bonusuri oferă aceste case de pariuri. Este un fapt cunoscut că profitând de cele mai bune bonusuri, fie că este vorba de tenis, previziuni sportive sau orice alt tip de pariu, vă crește foarte mult șansele de a câștiga.

NetBet salută jucătorii care doresc să folosească tenisul ca o modalitate de a face bani online, cu un bonus de 500 RON, constând într-un pariu fără risc. Pariați pe orice meci de tenis doriți, iar dacă acesta nu este câștigat, veți primi miza.

Betano vine, de asemenea, cu un bonus de 500 RON, dar, spre deosebire de cel oferit de NetBet, acesta este aplicat direct în soldul dvs. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a paria mai mult pe meciuri de tenis că sunteți sigur de a crește profitul.

Deși Fortuna este recunoscut ca un agent de pariuri care sprijină echipa națională de fotbal, acestea nu sunt axate doar pe sport. Toți jucătorii care doresc să parieze pe tenis pot primi un pariu fără risc în valoare de 300 RON.

Prin urmare, dacă pariați pe tenis masculin sau pe Simona Halep, cotele de pariuri foarte atractive sunt întotdeauna disponibile la cei de mai sus. În plus, cu bonusurile oferite veți avea posibilitatea de a crește profitul și de a avea o experiență de neuitat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here