Pariuri CS: GO

0
51

Pariurile e-sport câștigă o popularitate tot mai mare atât pe plan internațional, cât și în România. Din ce în ce mai mulți jucători români pariază pe e-Sporturi și acest articol își propune să dezvolte acest subiect pentru cititorii noștri care nu dețin pe deplin această piață de pariuri.

Pariuri pe e-sport-Popularitate

Pariuri pe e-sport-Popularitate

După cum s-a menționat mai sus, acest tip de pariuri se bucură de multă atenție din partea agenților de pariuri și a jucătorilor din România. Pentru cei care nu au avut contact cu acest tip de pariuri până acum, ne referim la pariuri pe jocurile oficiale de jocuri pe calculator. Cele mai populare jocuri sunt CS: GO, Dota, StarCraft II sau League of Legends. Jucătorii din România par foarte interesați să parieze pe CS: Du-te, probabil și datorită faptului că acest joc este extrem de popular în România.

Un alt motiv pentru care pariorii sunt interesați de pariurile CS: GO poate proveni din faptul că avem câteva Echipe foarte bune pe piața internă și internațională. Nexus Gaming este cea mai bună echipă din România astăzi și reprezintă cu succes țara la competiții internaționale de nivel înalt. Apropo, în 2018 a avut loc un turneu internațional de e-sport, numit București Major. La acest eveniment au participat echipe de renume internațional, cum ar fi Liquid, Astralis, FaZE, Fnatic sau Natus Vincere.

Site-urile de pariuri CS GO din România

În ceea ce privește pariurile sportive CS GO, parlamentarii din România nu sunt nimic mai mult decât oferta companiilor internaționale. Mai târziu vom prezenta oferta de pariuri e-sport pe jocurile video ale celor mai mari case de pariuri din România astăzi.

Unibet

Pentru că vorbim despre site-urile de pariuri CS GO 2019 nu există nici un bookmaker mai potrivit decât cu Unibet. Atât în ceea ce privește piața eSport, cât și alte categorii de pariuri, Unibet oferă pariorilor o multitudine de opțiuni de pariuri pe CS: GO.

Toate turneele majore precum ESEA Premier EU, ESEA Premier NA, ICE Challenge London, Intel Extreme Masters, LOOT.Seria BET hotshot sau United Masters League sunt reprezentate pe site-ul lor și vă puteți sprijini favoriții. Cele mai populare tipuri de pariuri pe CS: GO sunt câștigătorii unui anumit meci între două echipe. Runda de pariuri Handicap sau runda totală sunt, de asemenea, disponibile pentru pariorii care doresc mai multe opțiuni.

Fortuna

Recunoscut ca unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri pe fotbal, Fortuna demonstrează clienților că oferă o gamă completă de pariuri și piețe care oferă un site foarte bogat de CS GO pariuri.

Clienții din Fortuna își pot susține echipele preferate în toate competițiile din Europa și din restul lumii. De exemplu, prin noroc puteți paria pe IEM Sydney, ICE Challenge, Intel Extreme Masters Katowice 2019 și multe altele. Pariurile variază de la câștigătorul întregii Competiții, Câștigătorul unui anumit meci, scorul corect pentru cine va câștiga prima sau a doua hartă.

StanleyBet

Stanleyeet è un altro eccellente esempio di un bookmaker in Romania dove i giocatori possono accedere ad una ricca offerta di e-sport, in particolare CS GO. Su Tutte le competizioni internazionali, Stanleylet offre ai suoi clienti la possibilità di scegliere sul vincitore di una partita con sul numero totale di pour giocati in quello, quello nel giro di is disabled.

Le probabilità di StanelyBet dm, CS: ANDAREOMMESSE può essere più vantaggioso rispetto all’offerta di Unibet ha un significato. A tua squadra preferiva ha una quota minore, ma vuoi scommettare su outsider, avrai una quota più lontana di quella disponibile presso gli altri bookmakers.

Suggerimenti su CS GO-come aumentare le probabilità di vittoria

Suggerimenti su CS GO-come aumentare le probabilità di vittoria

Di sua iniziativa, perché è l’e-sport Est un sport ancora molto nuovo, su cui si può piazzareommesse, gli esploratori possono contare su suggerimenti e scelte per fare le scelte migliori e vincere di più. In questa sezione vi daremo dettagli su come analizzare una raccomandazione su CS: GO.

Come per qualsiasi altro sport di squadra, quando si vuole raccomandare su CS GO è necessario garantire le capacità individuali dei giocatori e lo spirito di squadra, che possono mostrare. Il modo migliore per migliorare te stesso in questo capitolo è quello di guardare quante parti della squadra si vuole raccomandare e utilizzare le statistiche fornite dai bookmakers. In questo modo potrete scoprire quali giocatori sono i giocatori chiave di una squadra, quali mappe avvantaggiano quella squadra, a fanno meglio nei Tornei ad, l’altra a bassa quota.

Toți acești factori pot face diferența dintre un pariu câștigător și un pariu pierdut și, ca în orice alt sport, o analiză aprofundată va crește foarte mult șansele de a câștiga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here