Matthijs de Ligt este de acord cu Juventus dar PSG refuză să renunțe

0
244

Matthijs de Ligt este de acord cu Juventus dar PSG refuză să renunțeMatthijs de Ligt a acceptat oferta Juventus pentru un contract pe cinci ani în valoare de 24 mn de euro (21,6 m) pe an, dintre care o treime va fi bonus de performanță, dar Paris Saint-Germain nu au renunțat încă la semnarea apărătorului Ajax.

Fereastra de Transfer 2019-fiecare afacere de vară din primele cinci ligi ale Europei

 Mai multe informații

Agentul de 19 ani, Mino Raiola, discută despre un potențial acord pentru clientul său de câteva săptămâni, iar știrile de miercuri reprezintă un progres semnificativ în negocierile pentru clubul Serie A. Juventus a fost de acord cu o clauză de eliberare de aproximativ £134m pentru Olanda international.

Oferta ar da Centrului-back un salariu de bază de aproximativ £ 270,000 pe săptămână cu add-ons creșterea câștigurilor sale posibile la £ 415,000 pe săptămână. Juventus va începe acum discuțiile oficiale cu Ajax în speranța că o înțelegere de aproximativ 70 de milioane de lire va încheia o înțelegere.

PSG, cu toate acestea, nu au renunțat încă la câștigarea cursei pentru un jucător care a căpitan Ajax la semifinalele Ligii Campionilor sezonul trecut și care a câștigat deja 17 capace pentru țările de Jos. Directorul sportiv al PSG, Leonardo, este încă în contact cu clubul olandez, precum și cu Raiola, încercând să-i convingă să vândă în schimb clubului Ligue 1.Matthijs de Ligt este de acord cu Juventus dar PSG refuză să renunțe

Juventus urmează să-l semneze din nou pe Gianluigi Buffon, care a părăsit clubul vara trecută pentru a se alătura PSG. Portarul, care a petrecut 17 ani la Juve în primul său stagiu, va fi folosit ca o copie de rezervă pentru Wocjiech Szczesny, care a devenit portar prima alegere a clubului.

Italian campionilor, care recent a numit Maurizio Sarri ca noul lor manager, sunt, de asemenea, siguri de semnarea mijlocașul francez Adrien Rabiot, care este disponibil pe un transfer gratuit după PSG contractul a expirat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here