Coduri Bonus și coduri promoționale pentru toți

0
44

Agențiile de pariuri sportive online oferă clienților posibilitatea de a accesa unele dintre bonusurile pe care le oferă, doar dacă introduc unele coduri speciale, numite coduri bonus. Unele promoții gestionate de pariuri sportive online necesită introducerea de coduri promoționale, care permit jucătorului să beneficieze de ofertă. Dacă este un semn de bonus, reîncărcare sau depunere folosind o anumită metodă de plată, în cazul în care este promoții, limitată în timp, aceste bonusuri oferă jucătorilor posibilitatea de a accesa unele dintre recompense în numerar sau în pariuri gratuite, puteți crește șansele de a câștiga prin creșterea numărului de șanse pentru pariuri.

Ce sunt codurile bonus și cum să le folosească?

Un cod de bonus este o combinație de numere și litere (de obicei folosesc abrevieri sau combinațiile de litere și numere care au de-a face cu sportul, ca BONUS1000, care permite acces la un bonus de bun venit care poate ajunge până la € 2000 și obține 50 eur gratuit, fără depozit oferite de casa de pariuri online Betfair, sau orice combinație care nu are de-a face cu numele de episod, atunci ce este codul pentru bonus ZBAN01, care vor fi utilizate în prezentarea făcută prin card de credit la manager de Client, pentru a obține un bonus de depozit în valoare de 500 de ruble), care este situat într-un câmp adecvat.

Acest câmp dedicat introducerii codurilor bonus pentru pariuri sportive sau a codurilor promoționale este prezent în formularul de înregistrare sau în oferta bonus (ca în cazul Unibet) sau pentru codurile care sunt oferite pentru un anumit operator de pariuri sportive de către site-urile afiliate. Pentru a primi bonusuri care sunt “deblocate” de aceste coduri bonus de pariuri pur și simplu introduceți-le în caseta corespunzătoare, și acestea se vor activa automat. Regula este, de asemenea, valabil pentru codurile promoționale oferite de pariuri sportive și site-uri conexe, tip afiliat.

Cele mai profitabile coduri bonus pentru români

În general, codul bonus și Codul promoțional sunt folosite pentru bonusuri care au o valoare mai mare a recompensei. Nu toate casele de pariuri online au folosit acest formular pentru a” debloca ” bonusul, pentru acele agenții care le folosesc se concentreze pe principalele categorii de bonusuri, cum ar fi bun venit/drop-In/register. În acest fel, de la început, pariorii sunt subliniați că vor beneficia de premii excelente, în cazul în care aleg platforma de pariuri respective.

  • BONUS300, BONUS700 sau BONUS1000 un pachet bonus în valoare de 300, 700 și 1000 de euro pentru masa finală, cu valoarea totală de până la 2000 lei;
  • ZBAN01 – Cod bonus care te duce până la 500 Ron la Betfair;
  • FORTUNA1-promo code care te duce până la 2000 Ron la casino eFortuna.

Toți agenții de pariuri folosesc coduri bonus?

Nu toate agențiile de pariuri sportive din mediul virtual folosesc aceste coduri bonus pentru a accesa bonusurile oferite. Dar există unele case de pariuri, cum ar fi Unibet și Betano care au o secțiune specială pentru coduri promoționale afiliate care oferă clienților acces la anumite promoții. În acest moment, cele mai bune coduri bonus de pariuri sportive sunt oferite de Netbet, Betfair și Winmasters. Cu siguranță, deoarece aceste coduri vor fi preferate de un număr tot mai mare de pariori români (așa cum fac pe platformele internaționale de pariuri) și alte agenții vor adopta acest model și îl vor implementa.

Pot primi bonusuri fără bonusuri sau coduri promoționale?

Pot primi bonusuri fără bonusuri sau coduri promoționale?

După cum s-a menționat mai sus, cu sau fără ajutorul codurilor bonus sau al cupoanelor, bonusurile oferite de agențiile de pariuri online sunt disponibile pentru clienți. Nu trebuie uitat faptul că unele case de pariuri sportive condiționează primirea bonusurilor prin verificarea identității titularului de cont, astfel încât ar trebui să acorde o atenție la acest aspect. Dacă introducerea codului bonus este necesară în mod specific pentru deblocarea bonusului, atunci acest cod trebuie introdus obligatoriu. În general, agențiile prevăd o perioadă de depunere în care este necesar să se califice după introducerea codului promoțional, cum ar fi 24 de ore (în cazul ofertei de la Netbet) sau pentru depunerea care trebuie efectuată imediat după introducerea codului, ca și în cazul Wintermasterilor și Betfair.

Tipuri de oferte care utilizează coduri bonus

Tipuri de oferte care utilizează coduri bonus

În ceea ce privește valoarea acestor coduri bonus, aici sunt agențiile de pariuri sportive online cele mai multe oferte care funcționează legal și sunt licențiate în România:

  • Maxbet – de la început veți observa că această agenție de sport online vă oferă un bonus de înregistrare super, care poate ajunge până la 2000 Ron. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul BONUS300 în secțiunea corespunzătoare din depozit și veți primi până la £ 300 Bonus de bun venit. Pachetul include încă două coduri bonus de pariuri sportive (BONUS700 și 1000 bonus), care vă vor aduce încă 700 și, respectiv, 1000 Ron. În total, 2000 de Ron doar din bonusul de bun venit!Client – operatorul de pariuri sportive online vă va întâmpina cu un bonus binevenit (care poate fi accesat dacă introduceți codul de promovare ZBAN01, care vă oferă un bonus de până la 100% din suma pe care o depuneți, până la 500£).

Utilizarea codurilor bonus de pariuri sportive și a pariurilor promoționale permit jucătorilor să aibă acces la sume suplimentare de depozit. În acest fel, pariorii primesc un capital suplimentar care le oferă posibilitatea de a plasa mai multe pariuri și, astfel, crește șansele lor de a câștiga. Deși nu toate agențiile de pariuri sportive online folosesc acest tip de bonusuri deblocare pe care le oferă clienților lor, cei care le folosesc reușesc să impresioneze cu valoarea bonusului, care este un adevărat tratament pentru pariori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here