Cine e Bianca Andreescu? Jucător Român de Tenis Născut Pentru a Câștiga Open US

0
57

Bianca Andreescu păstrează prima pagină a tuturor publicațiilor sportive, atât online, cât și offline, pentru performanța sa remarcabilă în câștigul final de la US Open asupra Serena Williams. Jucătorul a sperat să obțină un nou titlu de Grand Slam pe teren propriu, dar planurile au fost răsturnate de un alt jucător de origine română după ce Simona Halep a bătut-o la Wimbledon. Dacă Numele Biancăi îți sună cunoscut, află acum că jucătoarea de tenis care a ajuns la world No. 5 este din România. În articolul de astăzi, vom aborda tot ceea ce este de știut despre istoria acestui jucător de tenis uimitor.

Părinții Biancăi s-au născut în România

Părinții Biancăi s-au născut în România

Deși multe publicații internaționale au scris despre Bianca Andreescu, părinții ei nu au vrut ca originea ei să fie un punct central în istoria ei. Părinții Biancăi au emigrat din România în 1994 în Canada. Bianca s-a născut acolo, dar aventura ei amoroasă cu tenisul a început în teritoriul românesc.

Când avea doar 7 ani, Bianca s-a întors în România cu mama ei și a început să joace tenis în Pitești, antrenată de Gabriel Hristache. Câțiva ani mai târziu, Andreescu și familia sa s-au întors în Canada unde a continuat antrenamentul la Racquet Club Ontario în Mississauga, orașul său natal. Apoi, la 11 ani, s-a înscris în Programul Național de tenis Canada Din Toronto și a făcut primii pași către o carieră în tenis.

Fan al lui Simone Halep

Deși idolul copilăriei Biancăi a fost Kim Clijsters, ea a spus că a văzut jocurile lui Simone Halep cu inima la gură. În plus, alăturându-se Cupei Rogers 2016, Simona a încurajat-o pe Bianca să treacă la profesioniști și să urmeze o carieră în tenis pentru că a văzut în ea un jucător complet.

Remarcabilele rezultate ale Biancăi în fața noastră sunt deschise

A început să concureze în 2017 în competițiile WTA și Junior Grand Slam și după o scurtă perioadă titlurile au început să apară. Unul dintre cele mai importante titluri ale Biancăi Andreescu, Indian Wells, a venit după o finală spectaculoasă de 3 seturi împotriva lui Angelique Kerber. Dar în plus față de titlurile câștigate, ceea ce este mai impresionant decât cursul înregistrat de Bianca Andreescu WTA, este faptul că ea a început 2019 pe locul 145 WTA și este deja pe locul cinci după doar 9 luni.

Desigur, Victoria care a venit pentru Bianca Andreescu “US Open” din 2019 este cea care a împins-o cel mai mult în clasamentul WTA, dar evoluțiile ei constante de la începutul anului nu pot fi lăsate deoparte. Deși pentru Bianca Andreescu Wimbledon 2019 a fost un turneu de Grand Slam la care nu a participat, aici a reușit să șocheze pe toată lumea și să se impună la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din 2019 în WTA.

White Andreescu Tip

Se pare că avem deja de-a face cu o nouă stea de tenis feminin și nu este exclus în niciun caz faptul că avem posibilitatea de a paria pe viitor pe acest jucător care reprezintă Canada, dar are origini românești. Desigur, înainte de jocul Serena Williams împotriva Biancăi Andreescu, puțini jucători români știau despre existența Biancăi și oportunitatea de a câștiga sume impresionante pariind pe extraordinarul tenis pe care îl joacă. Dar acum, suntem siguri că mulți jucători din România caută următoarele pariuri de tenis unde pot paria pe acest atlet.

Deci, dacă sunteți interesat de Bianca Andreescu, pariuri pe tenis și meciurile pe care le va juca în acest an, vă pregătim lista celor mai buni bookmakeri pentru a acoperi toate marile competiții de tenis WTA.

Netbet tennis offer

Netbet tennis offer

Primul agent de pariuri online din România, NetBet ne oferă o ofertă bogată de tenis. Chiar acum Puteți paria pe Turneele WTA din Hiroshima, Nanchang și Zhengzhou. Și pentru cursele în care avem șansa s-o vedem pe Bianca, avem Cupa Chinei deschisă și hrănită în noiembrie. Puteți profita de bonusul de bun venit sub forma unui pariu fără risc de 500 RON pentru a paria pe toate competițiile preferate de tenis.

Tenisul e în casa lui

O ofertă bogată de pariuri la tenis ne așteaptă la Unibet. Aceleași evenimente care rămân până la sfârșitul sezonului sunt prezentate în acest bookmaker care a oferit, de asemenea, o promovare specială pentru US Open. Prin urmare, ne putem aștepta la alte promoții remarcabile de tenis și oferta de 250 RON pariu fără risc este, de asemenea, demn de menționat.

Pariați pe tenis La Fortuna

Deși nu știm sigur dacă ne vom muta în restul sezonului, după Bianca Andreescu, marile case de pariuri sunt clienții a ceea ce vor ei să folosești tenisul ca sport, ceea ce vei aduce câștiguri mari. Un bonus de 100% de până la 500€, oferit de Fortuna, pentru clienți, este un bun exemplu de modul în care putem crește șansele de a câștiga atunci când pariați pe turnee de tenis rămase în an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here