CFR Cluj-Maccabi Tel Aviv alege pariurile preliminare ale Ligii Campionilor

0
85

Campioana en-titre a României, CFR Cluj este echipa cu cele mai mari șanse de a reprezenta țara în cea mai importantă competiție Inter-club din Europa. Deci, după cum știm deja , Liga Campionilor este mai mult decât o serie de întâlniri între cele mai bune două echipe, aceasta este o mare oportunitate pentru echipă de a dovedi că pot lupta pe picior de egalitate cu șmecherii Europei. Am putea asista cu toții la un meci foarte strâns între cele două echipe din Cluj și să vedem că au reușit să câștige prin golul lui Omrani după un meci foarte bun. În articolul de astăzi, vom examina toate aspectele rentabilității dintre Maccabi Tel Aviv și CFR Cluj sfaturi de pariuri și vă vom ajuta să alegeți cele mai inspirate piețe de pariuri.

Maccabi Tel Aviv-CFR Cluj pariuri previziuni

Maccabi Tel Aviv-CFR Cluj pariuri previziuni

Planul lui Dan Petrescu a funcționat perfect în rundă, antrenorul fiind foarte deschis în legătură cu faptul că scopul său principal nu este acela de a obține un gol. În plus, Clujens a reușit să câștige jocul și acum începe cu cote mult mai mari decât înainte de primul joc pentru a se califica pentru a treia rundă preliminară pentru Liga Campionilor UEFA.

Care sunt șansele pentru Maccabi Tel Aviv-CFR Cluj match?

Maccabi-Tel-Aviv

Citat din 25.06.2019, time 13: 00

Cu un avantaj minim de partea lor, CFR poate juca în continuare cu aceeași strategie și se bazează pe faptul că acestea nu vor obține obiectivul în tranziția de la Tel Aviv. De fapt, Dan Petrescu s-a dovedit un mare strateg în pregătirea Jocurilor în deplasare. Acest lucru a fost evident în meciul cu Astana, când CFR a jucat excelent în return leg.

Și dacă înainte de turneul Maccabi, Dan Petrescu s-a plâns că nu a avut suficient timp să studieze adversarul, acum sigur și-a făcut toate temele. Deci, ne putem aștepta ca CFR Cluj să nu forțeze extraordinar de puternic să înscrie un gol, ci să păstreze posesia cât mai mult posibil pentru a ține adversarul departe de propriul său obiectiv. Acest lucru duce la un pariu foarte interesant pe posesie și dacă vă uitați la numeroasele pariuri sfaturi Liga Campionilor, observați că CFR are o cotă foarte interesantă de 1.85 pentru posesia de mai mult de 50% în meciul împotriva israelienilor. Această taxă este oferită de Fortuna, cel mai apropiat agent de pariuri online de fotbalul românesc cu multe sponsorizări pe teren.

La oferta Maccabi Tel-Aviv-CFR Cluj odds, aș dori, de asemenea, să remarc faptul că Bookmaker oferă o foarte interesantă, legată de numărul de cartonașe galbene. În meciul de turneu au fost multe penalități din partea arbitrului și ne așteptăm ca nivelul să fie similar și în Israel. În caz contrar, NetBet oferă o cotă de 1,7 pentru peste 4,5 cărți galbene în jocul return.

Bonus De Calificare Pentru Liga Campionilor

După ce a trecut prin sfaturi ale Ligii Campionilor, este timpul pentru a vedea și ce bonusuri oferă casele pentru acest joc deosebit de important pentru fotbalul românesc. Indiferent dacă alegeți să sprijiniți echipa românească, sau sunteți mai interesat să faceți un profit sigur jucând pe numărul de cărți galbene, un bonus vă poate oferi acel echilibru suplimentar, care poate face diferența între o rată rezonabilă de rentabilitate, și una foarte bună.

Observăm că NetBet oferă, pe lângă cote foarte interesante și un pariu foarte interesant, fără risc de 500 de RON. Această sumă asigură că, indiferent de rezultatul pariului, veți câștiga pariul plasat pe bilet. Dacă alegeți să urmați sfaturi de fotbal CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv sau aveți deja un pariu în minte, jucați cu bonus NetBet și nu veți putea pierde.

Fortuna oferă, de asemenea, un bonus de 500 RON, dar, spre deosebire de NetBet, ele oferă bonusul în continuarea depozitului. Deci, dacă depuneți 500 de RON pentru a juca pe CFR Cluj-M. Tel Aviv pariuri, veți avea un total de 1.000 de RON pentru a vă bucura de câștiguri foarte frumoase!

Bonus De Calificare Pentru Liga Campionilor

Betano, de asemenea, oferă un bonus de bun venit de 100% până la€ 500, și chiar dacă oferta pare a fi la fel de puțin Noroc, veți vedea că acestea sunt oferind cerințe de pariere mult mai avantajos, deoarece cotele de pariuri pentru a paria la fel de bine ca cifrele reale sunt mult mai mici decât Averea.

Dar nu luați în considerare cuvântul nostru, înregistrați un cont la unul dintre aceste case de pariuri și să beneficieze de tot ceea ce oferă în termeni de bonusuri și cote. Și nu în ultimul rând, întotdeauna să analizeze obiectiv fiecare joc și să profite de cotele oferite de agenții de pariuri online din România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here