Care Este Cel Mai Bun Agent De Pariuri Online Din România?

0
49

Piața pariurilor online din România a cunoscut o dezvoltare extraordinară după ce ONJN a adoptat legea care reglementează pariurile și jocurile de noroc în 2016. Mulți agenți de pariuri online au fost apoi creați, cu scopul de a oferi pariorilor români cea mai bună experiență și aproape de ceea ce oferă case de pariuri externe.

Diversitatea pariurilor pe fotbal și alte sporturi populare precum tenisul, rugby-ul, hocheiul sau handbalul este în continuă creștere și acesta este un lucru foarte bun atât pentru jucători, cât și pentru piața românească. Dar cu atât de multe case de pariuri care apar atât online, cât și cu agenții teritoriale, noi jucători care nu au multă experiență au nevoie de ajutor pentru a găsi că bookmaker pentru a le oferi o experiență corespunzătoare.

Din fericire, am venit în ajutorul lor cu un articol complet în care vom identifica acele puncte în care un agent de pariuri trebuie să acționeze pentru a fi unul dintre cei mai buni. Citind acest articol, orice jucător va putea identifica cel mai bun agent de pariuri online din România, unde poate introduce biletul zilei.

Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească un agent de pariuri online

Pentru a fi un site de top, există unele criterii pe care fiecare bookmaker trebuie să îndeplinească. Acestea ajută foarte mult pentru a avea clienți mulțumiți care recomandă agenția în continuare. Aceste criterii sunt următoarele:::

Licență ONJN

Înainte de a discuta oricare dintre caracteristicile care fac un agent de pariuri foarte bun sau nu, ar trebui să vă asigurați că joci doar acele agenții care sunt autorizate ONJN, acest lucru fiind foarte ușor de a verifica direct pe site-ul ONJN.

Oferta de pariuri și cote

Pentru a face față unei game largi de pariori, o agenție de pariuri online trebuie să aibă o gamă largă de sporturi și diferite tipuri de pariuri pe care le joacă. Deoarece gusturile de jucători diferă foarte mult, o agenție de succes trebuie să acopere cât mai multe piețe de pariuri posibil. Desigur, având o gamă largă de sport nu este întotdeauna suficient, acest lucru trebuie să fie, de asemenea, consolidată cu unele cote foarte competitive care încurajează jucătorii să joace pariurile lor preferate în x sau alte sporturi.

Bonus

Probabil vă întrebați de ce acest criteriu nu a fost primul pe listă, deoarece bonusurile sunt foarte importante pentru pariori. Ei bine, există destui jucători care joacă fără bonusuri, dar pentru cei care preferă un bonus bun venit sau un bonus gratuit aleatoriu, acest criteriu este vital. Bonusuri ajuta jucătorii câștiga și să le dea un echilibru suplimentar pentru a plasa cât mai multe bilete câștigătoare posibil. În plus, unele agenții vin cu unele sfaturi de pariuri pentru a oferi jucătorilor ajutor suplimentar.

Relații cu clienții

Fiecare agent de pariuri care se respectă trebuie să pună clienții pe primul loc. Și cel mai bun mod de a face acest lucru este de a le oferi posibilitatea de a contacta Serviciul Clienți ori de câte ori au nevoie de ea. Mai multe metode de contact aduc un mare avantaj pentru bookmakers on-line, și clienții mulțumiți sunt cele mai bune de publicitate.

Aplicație Mobilă

Deoarece mulți jucători se bucură de pariuri sportive în timpul muncii sau în timpul unei pauze de prânz de la locul de muncă, o aplicație mobil puternic și rapid este o cerință obligatorie pentru orice agenție de jocuri de noroc.

Metoda de plată și de retragere a fondurilor

Jucătorii doresc să fie în măsură să plaseze pariuri cât mai repede posibil, fără a pierde mult timp cu transferul de bani în contul jucătorului. De aceea, un agent de pariuri de succes trebuie să aibă cele mai rapide și cele mai flexibile metode de plată posibil, astfel încât jucătorii pot alege cel mai potrivit mod pentru ei.

Alegerea noastră pentru cel mai bun agent de pariuri online-Fortuna

Aplicând criteriile de mai sus tuturor agenților legali de pariuri online din România în acest moment, am ajuns la concluzia că norocul este cel care îndeplinește cu succes toate aceste cerințe și o face cât mai profesional posibil. Mai târziu, vom justifica alegerea făcută prin evidențierea avantajelor de La Fortuna bet.

A face un cont pe effortuna, nu numai că garantează o experiență de calitate, dar veți obține cele mai bune servicii în raport cu toate departamentele majore care alcătuiesc un profesionist de pariuri.

Bonus excepțional de bun venit

Toți jucătorii care doresc un bonus foarte bun și o mare experiență de înregistrare pentru noroc. Pariuri foarte diferite, care pot fi jucate datorită 50% risc-free bet până la 300 RON că pariorii pot lua. În cazul în care primul pariu nu este câștigat, norocul se întoarce până la 300 RON din suma pariată.

În plus față de acest bonus foarte generos de bun venit pe care le puteți primi La Fortuna, oferta continuă cu unele bonusuri speciale dedicate jucătorilor. Cei care preferă să joace cu pariurile acumulate pot beneficia de un bonus de 60%.

De asemenea, uneori, ghinion lovește atunci când vă așteptați mai puțin, dacă ați pus un acumulator cu 4 evenimente în efora și este fără succes, veți primi miza înapoi pentru o a doua șansă.

Sport oferit și pariuri

În ceea ce privește sportul, niciun alt agent de pariuri din România nu se poate bucura de diversitatea averii online. De asemenea, este singura agenție de pariuri care este sponsorul direct al echipei naționale de fotbal a României, care oferă încredere oricărui jucător care își face cont aici. În plus față de fotbal, veți putea alege dintr-o listă de peste 20 de sporturi, fiecare cu zeci de opțiuni de pariuri. Sporturi ca tenis, rugby, darts, snooker, Formula 1 sau chiar MMA este doar un clic distanță. Controlul biletelor, checkout, cote crescute, acestea sunt cât de multe dintre caracteristicile care noroc oferă jucători pentru toate tipurile de pariuri, fie live sau înainte de joc.

Diverse metode de plată și timpi foarte scurți de retragere

Un alt aspect care face din Fortuna o agenție de pariuri online mai bună este gama largă de metode de depunere pe care le oferă clienților săi. De la carduri de debit sau de credit, portofele electronice, cum ar fi Skrill sau Neteller, bonuri de plată, instrumente de plată a transferului bancar sau chiar depozit în agenții, acestea sunt toate instant și ușor de utilizat.

În ceea ce privește viteza de procesare a câștigurilor, Fortuna își respectă clienții și le oferă plata în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, dacă ați înregistrat o victorie și nu au acces la nici un fel de a face o retragere on-line, puteți elimina fonduri de la cea mai apropiată agenție cartier.

Aplicație mobilă dedicată

Aplicație mobilă dedicată

Doar pentru tine Norocos on-line înțelege nevoia de clienți pentru a păstra legătura cu jocurile tale preferate, și au dezvoltat o aplicație dedicată pentru telefonul care poate fi descărcat direct de pe site-ul lor www.efortuna.ro sau este de la magazinul de jocuri. Aplicația este compatibilă atât cu sistemele de operare Android, cât și cu cele ale iOS și oferă tuturor clienților aceeași experiență de pariere ca și site-ul web.

Serviciul clienți foarte responsabil

Deoarece își prețuiește foarte mult clienții, effortuna se concentrează pe posibilitatea de a contacta agenția foarte ușor atunci când au nevoie de asistență. Un număr de telefon zilnic între orele 08: 00 și 22: 15 și o adresă de e-mail disponibilă 24 de ore pe zi sunt metodele care pot fi folosite. Reprezentanții sunt foarte amabili și vor rezolva orice fel de nevoie foarte repede.

Aspect General Foarte Plăcut

Aspect General Foarte Plăcut

În ceea ce privește aspectul vizual al site-ului efora și aplicațiile mobile, totul este finalizată cu atenție, iar bookmaker-ul online pare foarte modern și profesionist. Culoarea predominantă a galbenului seamănă cu culoarea purtată de echipa națională și face ca marca Fortuna să fie recunoscută.

Alți agenți de pariuri legali online în România

Deși efortul este la un nivel mai ridicat decât alți agenți de pariuri, acest lucru nu înseamnă că nu există alte agenții care oferă servicii de calitate. Competiția duce la îmbunătățirea produselor tuturor operatorilor noștri din țară, cum ar fi casa de pariuri, Betano, Unibet sau SuperBet. În plus, în funcție de preferințe, unii jucători prefera case de pariuri, cum ar fi NetBet sau 888Sport, de asemenea, licențiat ONJN. Care e agentul tău de pariuri preferat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here